Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szarża Częstochowa Czupakabra
451 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
51 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 32.4
wonderbaarlijk Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Kuliga onderschept slim de pass. Cichosz is nu in balbezit. Birlic speelt de bal door. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
İsgəndərli rent richting de bal. Cumpaciu begaat een overtreding. İsgəndərli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Axiotis komt bij de bal en schiet. Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 1:0

7e minuut.
Skadberg passt de bal met de wreef. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo probeert naar een medespeler te passen. Axiotis rent richting de bal. Axiotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bąk kopt de bal weg. Nəcəfov heeft problemen om de bal te vangen. Nef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nef krijgt een gele kaart. Nəcəfov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rinner met een snel genomen vrije trap. Mikuta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gardinazzi probeert naar een medespeler te passen. Mikuta met een sublieme pass. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 2:0

12e minuut.
Cichosz kopt de bal weg. Bąk heeft problemen om de bal te vangen. Skadberg geeft de bal voor. Axiotis rent richting de bal. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Kluska bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Domingo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birlic geeft een lange en hoge pass. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 3:0

17e minuut.
Skadberg passt de bal in één keer door. Axiotis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bikos ... Strafschop! Axiotis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Axiotis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birlic heeft problemen om de bal te vangen. Birlic draait met de bal, schiet en ... Kluska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 4:0

18e minuut.
Birlic passt de bal met de wreef. Daar is İsgəndərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumpaciu probeert naar een medespeler te passen. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bikos rent richting de bal. Bikos geeft een lange en hoge pass. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Nef neemt de hoekschop. Kuliga kopt de bal weg. Cichosz probeert de bal met de borst te controleren. Skadberg is nu in balbezit. Skadberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Axiotis rent richting de bal. Axiotis schiet op doel. Rinner heeft problemen om de bal te vangen. Nef rent richting de bal. Nef draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 5:0

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domingo neemt de hoekschop. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 6:0

27e minuut.
Ohms verovert de bal door een tackle van achteren. Ohms passt de bal zonder na te denken. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 7:0

30e minuut.
Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumpaciu onderschept slim de pass. Birlic onderschept slim de pass. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 8:0

31e minuut.
Rinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef onderschept slim de pass. Nef probeert naar een medespeler te passen. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Kluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 9:0

34e minuut.
Nef probeert naar een medespeler te passen. Skadberg speelt de bal door. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuliga de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Domingo de bal. Birlic is nu in balbezit. Birlic passt de bal in één keer door. Axiotis rent richting de bal. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Kluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 10:0

38e minuut.
Sargsyan met de inworp. Domingo rent richting de bal. Domingo probeert naar een medespeler te passen. Axiotis rent richting de bal. Axiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 11:0

38e minuut.
Berlinger geeft een hoge lob. Skadberg kopt de bal weg. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kluska probeert naar een medespeler te passen. Purić kopt de bal weg. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Purić onderschept slim de pass. Purić geeft een hoge lob. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 12:0

42e minuut.
Birlic passt de bal in één keer door. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo passt de bal met de wreef. İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərli schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Cumpaciu de bal. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumpaciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cumpaciu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Domingo kopt de bal weg. Klungelig pakt Cichosz de bal. Domingo speelt de bal door. İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szarża Częstochowa 19%, Czupakabra 81%.
Szarża Częstochowa - Czupakabra 13:0

46e minuut.
Bikos geeft een hoge lob. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef passt de bal zonder na te denken. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 14:0

49e minuut.
Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić geeft de bal voor. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuliga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 15:0

50e minuut.
Axiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Berlinger is nu in balbezit. Axiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 16:0

54e minuut.
Domingo is nu in balbezit. Domingo probeert naar een medespeler te passen. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 17:0

58e minuut.
Skadberg met een sublieme pass. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo probeert naar een medespeler te passen. Axiotis rent richting de bal. Axiotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Axiotis is nu in balbezit. Daar is Birlic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic speelt de bal door. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis is nu in balbezit. Birlic rent richting de bal. Axiotis rent richting de bal. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kluska trapt de bal weg. Birlic is nu in balbezit. Birlic speelt de bal door. Klungelig pakt Axiotis de bal. Axiotis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purić met de inworp. Nef geeft een hoge lob. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 18:0

66e minuut.
Birlic heeft problemen om de bal te vangen. Cumpaciu rent richting de bal. Cumpaciu passt de bal zonder na te denken. İsgəndərli rent richting de bal. İsgəndərli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Birlic kopt de bal weg. Axiotis rent richting de bal. Axiotis speelt de bal door. İsgəndərli heeft problemen om de bal te vangen. İsgəndərli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis rent richting de bal. İsgəndərli is nu in balbezit. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nəcəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Purić verovert de bal door een tackle van achteren. Purić geeft een lange en hoge pass. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Domingo is nu in balbezit. Domingo passt de bal met de wreef. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 19:0

81e minuut.
Bąk rent richting de bal. İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərli passt de bal met de wreef. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 20:0

83e minuut.
Birlic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Domingo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingo speelt de bal door. Axiotis rent richting de bal. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 21:0

85e minuut.
Berlinger onderschept slim de pass. Kuliga probeert de bal met de borst te controleren. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 22:0

87e minuut.
Nef probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərli passt de bal met de wreef. Axiotis rent richting de bal. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 23:0

90e minuut.
Daar is Birlic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Axiotis heeft problemen om de bal te vangen. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Bikos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - Czupakabra 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szarża Częstochowa 22%, Czupakabra 78%.
Szarża Częstochowa - Czupakabra 24:0