Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Preczów FC MECMAR
skrzydeła2 Tactiek too ta
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 29.9
very good Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart geeft de bal voor. Klungelig pakt Guentzel de bal. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC MECMAR 1:0

15e minuut.
Petričec speelt de bal door. Klungelig pakt Stewart de bal. Drąg is nu in balbezit. Petričec verovert de bal door een tackle van achteren. Petričec geeft een lange en hoge pass. Wasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Śliwowski probeert de bal met de borst te controleren. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart passt de bal met de wreef. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Molano rent richting de bal. Molano probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bork haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pletosu zal de hoekschop nemen. Drab heeft problemen om de bal te vangen. Bork rent richting de bal. Bork schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC MECMAR 2:0

22e minuut.
Grzechowiak rent richting de bal. Drab is nu in balbezit. Grzechowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzechowiak schiet op doel. Wasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC MECMAR 3:0

26e minuut.
Ješić geeft een lange en hoge pass. Bork kopt de bal weg. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC MECMAR 4:0

28e minuut.
Drab geeft de bal voor. Ješić rent richting de bal. Ješić geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC MECMAR 5:0

32e minuut.
Chorabik verovert de bal door een tackle van achteren. Chorabik geeft een lange en hoge pass. Stewart kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzechowiak de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Valverde passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ješić de bal. Ješić geeft de bal voor. Grzechowiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 35%, FC MECMAR 65%.
KS Preczów - FC MECMAR 5:0

48e minuut.
Petričec is nu in balbezit. Petričec geeft een hoge lob. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Lelka met een snelle inworp. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu geeft de bal voor. Grzechowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC MECMAR 6:0

61e minuut.
Inworp. Henicke komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Stewart probeert naar een medespeler te passen. Guentzel rent richting de bal. Grzechowiak onderschept slim de pass. Grzechowiak schiet op doel. Wasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - FC MECMAR 7:0

62e minuut.
Retelewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grabiec de bal. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Tomalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Valverde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drąg. Valverde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzaklewski komt het veld opgelopen. Jodłowiec komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Molano is nu in balbezit. Molano passt de bal zonder na te denken. Lelka probeert de bal aan de voet te houden. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grzanka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski passt de bal in één keer door. Petričec met een sublieme pass. Krzaklewski is nu in balbezit. Krzaklewski schiet op doel. Wasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ješić passt de bal met de wreef. Grzanka heeft problemen om de bal te vangen. Grzanka geeft een lange en hoge pass. Krzaklewski rent richting de bal. Krzaklewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 34%, FC MECMAR 66%.
KS Preczów - FC MECMAR 7:0