Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: FC MECMAR Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16763
FC MECMAR Szarża Częstochowa
too ta Tactiek 451
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 55.1
average Schieten formidable
weak Passen excellent
weak Verdedigen good


6e minuut.
Domingo probeert naar een medespeler te passen. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic passt de bal in één keer door. Axiotis rent richting de bal. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake passt de bal met de wreef. Axiotis rent richting de bal. Axiotis schiet op doel. Wasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Szarża Częstochowa 0:1

14e minuut.
Axiotis heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Szarża Częstochowa 0:2

16e minuut.
Daar is Tomalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis schiet op doel. Guentzel probeert de bal aan de voet te houden. Wasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Szarża Częstochowa 0:3

24e minuut.
Daar is Birlic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic geeft een lange en hoge pass. Axiotis kopt de bal weg. Daar is Drake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Szarża Częstochowa 0:4

38e minuut.
Retelewski kopt de bal weg. Skadberg rent richting de bal. Skadberg passt de bal met de wreef. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Guentzel kopt de bal weg. Daar is Retelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skadberg met een sublieme pass. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz bokst de bal weg.

42e minuut.
Domingo met een snelle inworp. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic speelt de bal door. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 74%, Szarża Częstochowa 26%.
FC MECMAR - Szarża Częstochowa 0:4

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nef zal de hoekschop nemen. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Szarża Częstochowa 0:5

52e minuut.
Drake rent richting de bal. Drake passt de bal zonder na te denken. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef geeft een lange en hoge pass. Axiotis maakt een snoekduik en kopt de bal. Wasiewicz bokst de bal weg.

62e minuut.
Nef geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Axiotis probeert de bal met de borst te controleren. Axiotis passt de bal met de wreef. Drake rent richting de bal. Drake draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Nef is nu in balbezit. Nef geeft de bal voor. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis schiet op doel. Wasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Skadberg met een sublieme pass. Domingo speelt de bal door. Birlic geeft de bal voor. Axiotis heeft problemen om de bal te vangen. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Purić met een sublieme pass. Domingo is nu in balbezit. Domingo geeft een lange en hoge pass. Drake is nu in balbezit. Drake draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Drąg kopt de bal weg. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef passt de bal zonder na te denken. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wasiewicz met een harde bal richting middenveld. Skadberg rent richting de bal. Skadberg passt de bal zonder na te denken. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz bokst de bal weg.

80e minuut.
Birlic passt de bal met de wreef. Domingo rent richting de bal. Domingo passt de bal in één keer door. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić passt de bal met de wreef. Nef rent richting de bal. Nef geeft een hoge lob. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Domingo heeft problemen om de bal te vangen. Domingo passt de bal in één keer door. Skadberg rent richting de bal. Drake is nu in balbezit. Drake schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Ceauşescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domingo heeft problemen om de bal te vangen. Domingo geeft de bal voor. Axiotis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 83%, Szarża Częstochowa 17%.
FC MECMAR - Szarża Częstochowa 0:5