Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jasionka KS Preczów
nowa 2 2011 Tactiek skrzydeła2
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


10e minuut.
Petričec bereikt de bal nog maar net als eerste. Petričec passt de bal in één keer door. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - KS Preczów 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pletosu met de inworp. Gujral geeft de bal voor. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Molano kopt de bal weg. Stewart rent richting de bal. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bork neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mienculewicz de bal. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Petričec is nu in balbezit. Petričec passt de bal zonder na te denken. Dróżdż heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart passt de bal in één keer door. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nedeljkov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - KS Preczów 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Molano de bal. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz met een sublieme pass. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 66%, KS Preczów 34%.
LZS Jasionka - KS Preczów 0:2

48e minuut.
Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bucalo de bal. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Vidić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - KS Preczów 1:2

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valverde komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dróżdż ... Strafschop! Grzechowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzechowiak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - KS Preczów 1:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Songin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dróżdż raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guzek komt het veld opgelopen. Krzaklewski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Camoranesi geeft een hoge lob. Depcik kopt de bal weg. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... Vidić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pletosu met een snelle inworp. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu passt de bal in één keer door. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Orco met een sublieme pass. Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz geeft een hoge lob. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 61%, KS Preczów 39%.
LZS Jasionka - KS Preczów 1:3