Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMPIA ZKS Elblag Mazowsze Płock
Reprezentacja Tactiek 5-3-2 ++
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Belkaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkaid met een sublieme pass. Klungelig pakt Zapletal de bal. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lacoste rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacoste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savón rent richting de bal. Savón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Watteau passt de bal in één keer door. Jańczyk rent richting de bal. Jańczyk geeft een hoge lob. Stanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Özerdenerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIA ZKS Elblag - Mazowsze Płock 0:1

13e minuut.
Beţivu geeft een hoge lob. Lacoste probeert naar een medespeler te passen. Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Radeljić onderschept slim de pass. Radeljić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLIMPIA ZKS Elblag - Mazowsze Płock 1:1

16e minuut.
Watteau kopt de bal weg. Eşsiz rent richting de bal. Eşsiz passt de bal in één keer door. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Watteau rent richting de bal. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opolski passt de bal met de wreef. Stanowski rent richting de bal. Stanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pędziwiatr speelt de bal door. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris passt de bal zonder na te denken. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Casaloldo geeft de bal voor. Watteau kopt de bal weg. Lacoste is nu in balbezit. Lacoste geeft een lange en hoge pass. Opolski maakt een snoekduik en kopt de bal. Özerdenerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIA ZKS Elblag - Mazowsze Płock 1:2

27e minuut.
Casaloldo kopt de bal weg. Opolski rent richting de bal. Eşsiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opolski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Savón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Özerdenerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIA ZKS Elblag 50%, Mazowsze Płock 50%.
OLIMPIA ZKS Elblag - Mazowsze Płock 1:2

62e minuut.
Thiemann rent richting de bal. Thiemann passt de bal in één keer door. Radeljić is nu in balbezit. Radeljić draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLIMPIA ZKS Elblag - Mazowsze Płock 2:2

72e minuut.
Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu is nu in balbezit. Kabouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Opolski is nu in balbezit. Opolski passt de bal met de wreef. Olszanecki is nu in balbezit. Opolski onderschept slim de pass. Opolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Thiemann passt de bal met de wreef. Tătăran rent richting de bal. Tătăran passt de bal met de wreef. Thiemann geeft de bal voor. Kabouris maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Savón met een sublieme pass. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski passt de bal met de wreef. Opolski rent richting de bal. Opolski schiet op doel. Özerdenerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIA ZKS Elblag 46%, Mazowsze Płock 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLIMPIA ZKS Elblag - Mazowsze Płock 2:2