Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Binarowskie Legendy Mocar
moja Tactiek mocar2021
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Cieśla heeft problemen om de bal te vangen. Cieśla kopt de bal weg. Joormann is nu in balbezit. Joormann geeft een lange en hoge pass. Magowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Joormann geeft een hoge lob. Välitalo probeert naar een medespeler te passen. Formáček probeert naar een medespeler te passen. Acanda rent richting de bal. Acanda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Formáček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strujac met een sublieme pass. Formáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Formáček geeft de bal voor. Magowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Stvorić begaat een overtreding. Ciobănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenfant zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Välitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välitalo passt de bal zonder na te denken. Formáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Formáček geeft een hoge lob. Magowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Välitalo passt de bal in één keer door. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac passt de bal met de wreef. Magowski is nu in balbezit. Magowski haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Giovenzana probeert naar een medespeler te passen. Joormann is nu in balbezit. Joormann passt de bal met de wreef. Magowski is nu in balbezit. Magowski draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Giovenzana geeft de bal voor. Joormann speelt de bal door. Välitalo met een sublieme pass. Magowski is nu in balbezit. Magowski haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczak bokst de bal weg. Dyngeland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Formáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formáček probeert naar een medespeler te passen. Acanda rent richting de bal. Acanda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 38%, Mocar 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Binarowskie Legendy - Mocar 0:0

46e minuut.
Bir komt het veld opgelopen.

46e minuut.
da Silva e Souza geeft een lange en hoge pass. Cieśla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Rijck de bal. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Inworp. Pieropan komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Strujac passt de bal met de wreef. Joormann heeft problemen om de bal te vangen. Joormann passt de bal zonder na te denken. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - Mocar 1:0

88e minuut.
Pieropan speelt de bal door. Acanda is nu in balbezit. Dyngeland is nu in balbezit. Acanda onderschept slim de pass. Acanda schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla geeft een lange en hoge pass. Joormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Joormann geeft een hoge lob. Acanda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Binarowskie Legendy - Mocar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Binarowskie Legendy 50%, Mocar 50%.
Binarowskie Legendy - Mocar 2:0