Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Maćkówka MKS Żychlin
11 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 38.2
solid Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen average


14e minuut.
Ielcean met een sublieme pass. Staffeldt kopt de bal weg. Ebling rent richting de bal. Ebling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - MKS Żychlin 1:0

16e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal met de wreef. Ebling is nu in balbezit. Ebling draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Neuman passt de bal in één keer door. Damazio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wodarz. Wodarz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Weiher kopt de bal weg. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mularczyk geeft een hoge lob. Damazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damazio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Damazio schiet op doel. Ielcean probeert naar een medespeler te passen. Həbibli kopt de bal weg. Ebling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebling haalt uit met een fantastische trap. Bonilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 55%, MKS Żychlin 45%.
LKS Maćkówka - MKS Żychlin 1:0

50e minuut.
Bădoiu kopt de bal weg. Damazio rent richting de bal. Damazio geeft een lange en hoge pass. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Maćkówka - MKS Żychlin 1:1

52e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu speelt de bal door. Fyda heeft problemen om de bal te vangen. Staffeldt is nu in balbezit. Staffeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - MKS Żychlin 2:1

54e minuut.
Staffeldt draait met de bal, schiet en ... Neuman met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Costa neemt de hoekschop. Ebling maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonilha bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jagodzki geeft de bal voor. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Janiak springt en kopt de bal. Ielcean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Maćkówka - MKS Żychlin 2:2

57e minuut.
Pekról komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Weiher passt de bal met de wreef. Bădoiu is nu in balbezit. Tesla begaat een overtreding. Bădoiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Klungelig pakt Mularczyk de bal. Janiak rent richting de bal. Rotondaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak onderschept slim de pass. Janiak draait met de bal, schiet en ... Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damazio is nu in balbezit. Damazio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tesla rent richting de bal. Tesla geeft de bal voor. Staffeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Staffeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - MKS Żychlin 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 44%, MKS Żychlin 56%.
LKS Maćkówka - MKS Żychlin 3:2