Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS KS Łukowice Brzeskie ONP Radom
check archers Tactiek FullOFF2k24
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 64.2
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Daar is Vinopal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinopal probeert naar een medespeler te passen. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos geeft een hoge lob. Merlin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - ONP Radom 0:1

6e minuut.
Vinopal speelt de bal door. Šabliavičius probeert naar een medespeler te passen. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft een hoge lob. Machnacki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Magheru speelt de bal door. Vinopal met een sublieme pass. Šabliavičius is nu in balbezit. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Krunić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Magheru met een sublieme pass. Merlin kan de bal niet met de borst controleren. Bojan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bojan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Merlin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Merlin kan niet meer verder spelen. Misiewski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Barrancos passt de bal zonder na te denken. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Irsanskas probeert de bal aan de voet te houden. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Šabliavičius probeert naar een medespeler te passen. Barrancos met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. Krunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 72%, ONP Radom 28%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - ONP Radom 0:1

51e minuut.
Barrancos rent richting de bal. Barrancos passt de bal met de wreef. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - ONP Radom 0:2

53e minuut.
Barrancos passt de bal in één keer door. Šabliavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabliavičius passt de bal zonder na te denken. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Krunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Magheru de bal. Magheru probeert naar een medespeler te passen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Krunić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Misiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Capota kopt de bal weg. Pin geeft een hoge lob. Minne heeft problemen om de bal te vangen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Szwedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szwedo probeert naar een medespeler te passen. Vinopal kopt de bal weg. Daar is Viibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Barrancos met een sublieme pass. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru passt de bal in één keer door. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Krunić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magheru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misiewski is nu in balbezit. Misiewski probeert naar een medespeler te passen. Magheru geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vinopal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šabliavičius de bal. Šabliavičius passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Misiewski is nu in balbezit. Viibus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misiewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Misiewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Capota controleert de bal met de borst. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Barrancos passt de bal in één keer door. Netolický bereikt de bal nog maar net als eerste. Netolický geeft een hoge lob. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Krunić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Misiewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - ONP Radom 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 66%, ONP Radom 34%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - ONP Radom 0:3