Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Potok Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 35006
ONP Radom TIGER TYCHY 71
FullOFF2k24 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64.7 gemiddelde waardering 64.4
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Šabliavičius passt de bal zonder na te denken. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru passt de bal in één keer door. Merlin is nu in balbezit. Merlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Elliott met een snelle inworp. Reyes geeft een lange en hoge pass. Tenu kopt de bal weg. Piškot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szwedo met een harde bal richting middenveld. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Šabliavičius met een sublieme pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Magheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Hevia Obras is nu in balbezit. Piškot verovert de bal door een tackle van achteren. Piškot draait met de bal, schiet en ... Szwedo bokst de bal weg.

14e minuut.
Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Merlin rent richting de bal. Merlin passt de bal zonder na te denken. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Thế Phúc met een sublieme pass. Wieża rent richting de bal. Wieża passt de bal in één keer door. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Reyes speelt de bal door. Nuzhniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - TIGER TYCHY 71 0:1

38e minuut.
Merlin probeert naar een medespeler te passen. Šabliavičius met een sublieme pass. Barrancos speelt de bal door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Barbulov bokst de bal weg.

38e minuut.
Elliott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šabliavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Merlin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Wieża de bal. Wieża probeert naar een medespeler te passen. Piškot rent richting de bal. Piškot haalt uit met een fantastische trap. Szwedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - TIGER TYCHY 71 0:2

41e minuut.
Netolický rent richting de bal. Wieża verovert de bal door een tackle van achteren. Wieża speelt de bal door. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Szwedo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Minne geeft de bal voor. Klungelig pakt Reyes de bal. Reyes passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Szwedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 51%, TIGER TYCHY 71 49%.
ONP Radom - TIGER TYCHY 71 0:2

54e minuut.
Zelaya geeft een hoge lob. Wieża is nu in balbezit. Wieża speelt de bal door. Piškot is nu in balbezit. Piškot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Hevia Obras geeft een lange en hoge pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elliott krijgt een gele kaart. Machnacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pachel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Netolický rent richting de bal. Netolický geeft de bal voor. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zelaya met een sublieme pass. Gawli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawli geeft de bal voor. Piškot rent richting de bal. Piškot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Machnacki kopt de bal weg. Thế Phúc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hevia Obras rent richting de bal. Thế Phúc onderschept slim de pass. Thế Phúc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bernabéu komt het veld opgelopen. Queimado komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zelaya geeft de bal voor. Nuzhniy kopt de bal weg. Šabliavičius met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. Barbulov bokst de bal weg.

76e minuut.
Minne geeft de bal voor. Bernabéu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabéu probeert naar een medespeler te passen. Piškot is nu in balbezit. Piškot haalt uit met een fantastische trap. Szwedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Barrancos passt de bal in één keer door. Wiggers is nu in balbezit. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos geeft een hoge lob. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Barbulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Merlin rent richting de bal. Merlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - TIGER TYCHY 71 1:2

80e minuut.
Pachel verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Phúc onderschept slim de pass. Thế Phúc passt de bal in één keer door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża draait met de bal, schiet en ... Szwedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Piškot kopt de bal weg. Minne controleert de bal met de borst. Thế Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškot is nu in balbezit. Piškot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pachel is nu in balbezit. Pachel passt de bal in één keer door. Barrancos speelt de bal door. Merlin rent richting de bal. Merlin haalt uit met een fantastische trap. Barbulov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 42%, TIGER TYCHY 71 58%.
ONP Radom - TIGER TYCHY 71 1:2