Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Łomianki NURT POTOK
inna Tactiek na awans
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Inworp. Bulanbay met een snelle inworp. Wellens geeft een hoge lob. Skuteczny krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kałuski geeft een lange en hoge pass. Vurmaz is nu in balbezit. Skuteczny onderschept slim de pass. Skuteczny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kopaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Kopaczewski geeft een hoge lob. İnönü is nu in balbezit. İnönü draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
İnönü rent richting de bal. Robaina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İnönü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahé neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - NURT POTOK 1:0

31e minuut.
Kopaczewski geeft een hoge lob. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak onderschept slim de pass. Korczak geeft een hoge lob. İnönü krijgt zijn hoofd ertegen. Krynicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwasiborski de bal. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vėžauskas probeert de bal aan de voet te houden. Korczak rent richting de bal. Korczak geeft een lange en hoge pass. Mahé is nu in balbezit. Mahé haalt uit met een fantastische trap. Krynicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 39%, NURT POTOK 61%.
KS Łomianki - NURT POTOK 1:0

52e minuut.
Mahé rent richting de bal. Mahé passt de bal in één keer door. İnönü rent richting de bal. İnönü haalt uit met een fantastische trap. Krynicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - NURT POTOK 2:0

56e minuut.
Števanja passt de bal met de wreef. İnönü is nu in balbezit. Robaina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İnönü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soini neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - NURT POTOK 3:0

62e minuut.
Skuteczny rent richting de bal. Kopaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens onderschept slim de pass. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - NURT POTOK 3:1

64e minuut.
Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer geeft een hoge lob. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - NURT POTOK 3:2

67e minuut.
Korczak met de inworp. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini probeert naar een medespeler te passen. Korczak geeft een hoge lob. İnönü krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Spel is nu in balbezit. Spel probeert naar een medespeler te passen. Korczak rent richting de bal. Korczak geeft de bal voor. İnönü krijgt zijn hoofd ertegen. Krynicki bokst de bal weg. Paal!

89e minuut.
Bulanbay probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat controleert de bal met de borst. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Łomianki - NURT POTOK 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 49%, NURT POTOK 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Łomianki - NURT POTOK 3:3