Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Górnik FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12450
Górnik FC LKS Maćkówka
532 Tactiek 11
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Wodarz is nu in balbezit. Wodarz geeft een hoge lob. Jiménez Monteagudo geeft een hoge lob. Lezama is nu in balbezit. Lezama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Berrettoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez Monteagudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
La O passt de bal met de wreef. Cerić geeft een lange en hoge pass. Aldazabal probeert de bal met de borst te controleren. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Aldazabal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wadenbrandt met een snelle inworp. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lezama is nu in balbezit. Lezama passt de bal met de wreef. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Astarloa onderschept slim de pass. Astarloa speelt de bal door. Paal!

18e minuut.
Villaescusa rent richting de bal. Villaescusa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Visconde de Taunay de bal. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Jiménez Monteagudo passt de bal in één keer door. Southgate is nu in balbezit. Southgate passt de bal zonder na te denken. Lezama rent richting de bal. Lezama draait met de bal, schiet en ... Senna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Doeltrap. Sánchez Griñón komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Doeltrap. Ahmetaj komt het veld opgelopen. Królicki komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Jiménez Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Monteagudo passt de bal zonder na te denken. Valles probeert naar een medespeler te passen. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wadenbrandt passt de bal zonder na te denken. Comuzzo is nu in balbezit. Met opzet legt Aldazabal zijn tegenspeler op de grond. Aldazabal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cerić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Southgate rent richting de bal. Southgate passt de bal met de wreef. Sánchez Griñón rent richting de bal. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa speelt de bal door. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama schiet op doel. Fesquet probeert de bal aan de voet te houden. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 49%, LKS Maćkówka 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik FC - LKS Maćkówka 0:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wadenbrandt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pikkur de bal. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pikkur de bal. Sánchez Griñón onderschept slim de pass. Sánchez Griñón schiet op doel. Ielcean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - LKS Maćkówka 1:0

52e minuut.
Pekról geeft een hoge lob. Jiménez Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Monteagudo passt de bal met de wreef. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ... Senna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Berrettoni de bal. Jiménez Monteagudo met een sublieme pass. Southgate met een sublieme pass. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama haalt uit met een fantastische trap. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Valles probeert naar een medespeler te passen. Siadek speelt de bal door. Southgate speelt de bal door. Lezama is nu in balbezit. Lezama schiet op doel. Senna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Villaescusa probeert naar een medespeler te passen. Fesquet heeft problemen om de bal te vangen. Southgate geeft de bal voor. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Visconde de Taunay onderschept slim de pass. Visconde de Taunay geeft een lange en hoge pass. Pekról rent richting de bal. Comuzzo onderschept slim de pass. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - LKS Maćkówka 2:0

74e minuut.
Villaescusa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wadenbrandt is nu in balbezit. Królicki met een sublieme pass. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Villaescusa rent richting de bal. Wadenbrandt onderschept slim de pass. Wadenbrandt met een sublieme pass. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Jiménez Monteagudo passt de bal met de wreef. Lezama heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Fesquet ... Strafschop! Fesquet krijgt een gele kaart. Lezama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lezama legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Comuzzo is nu in balbezit. Aldazabal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comuzzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comuzzo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ielcean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - LKS Maćkówka 3:0

88e minuut.
Ahmetaj rent richting de bal. Ahmetaj passt de bal zonder na te denken. Cerić met een sublieme pass. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ielcean met een harde bal richting middenveld. Wadenbrandt kopt de bal weg. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - LKS Maćkówka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 52%, LKS Maćkówka 48%.
Górnik FC - LKS Maćkówka 4:0