Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ursus Warszawa FC Pipitungi
2 Tactiek xxxy
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.8 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Raffaglio is nu in balbezit. Raffaglio passt de bal met de wreef. Liszewski heeft problemen om de bal te vangen. Vigano rent richting de bal. Vigano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Costes rent richting de bal. Costes passt de bal met de wreef. Vigano rent richting de bal. Vigano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szczygielski passt de bal in één keer door. Lipnevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ onderschept slim de pass. Bağ draait met de bal, schiet en ... Guseinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - FC Pipitungi 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrescu komt het veld opgelopen. Góngora komt het veld opgelopen. Muskietorz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 36%, FC Pipitungi 64%.
FC Ursus Warszawa - FC Pipitungi 1:0

57e minuut.
Raffaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulconi verovert de bal door een tackle van achteren. Fulconi passt de bal in één keer door. Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - FC Pipitungi 2:0

59e minuut.
Kasimír bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasimír geeft een lange en hoge pass. Góngora heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - FC Pipitungi 3:0

69e minuut.
Lipnevičius onderschept slim de pass. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski speelt de bal door. Góngora rent richting de bal. Góngora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - FC Pipitungi 4:0

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanate komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kasimír heeft problemen om de bal te vangen. Kasimír passt de bal met de wreef. Szczygielski probeert naar een medespeler te passen. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ draait met de bal, schiet en ... Guseinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Azim probeert naar een medespeler te passen. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz passt de bal met de wreef. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hanate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz met een sublieme pass. Góngora rent richting de bal. Góngora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aderhold is nu in balbezit. Szczygielski onderschept slim de pass. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 37%, FC Pipitungi 63%.
FC Ursus Warszawa - FC Pipitungi 4:0