Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Fajozi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14796
Fajozi M.L.K.S Pilica Koniecpol
wing the best Tactiek inpraa
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


19e minuut.
Şeicaru passt de bal in één keer door. Wasil is nu in balbezit. Met opzet legt Tzortzis zijn tegenspeler op de grond. Tzortzis krijgt een gele kaart. Wasil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şeicaru wilt de vrije trap nemen. Talma bokst de bal weg.

27e minuut.
Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzis begaat een overtreding. Wasil raakt geblesseerd tijdens het duel. Wasil komt bij de bal en schiet. Talma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 63%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 37%.
Fajozi - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:1

48e minuut.
Velázquez probeert naar een medespeler te passen. Cocieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocieru geeft een lange en hoge pass. Gluhchev is nu in balbezit. Gluhchev geeft een hoge lob. Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Figoni kopt de bal weg. Gluhchev is nu in balbezit. Gluhchev met een sublieme pass. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Stawski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grzyb speelt de bal door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocieru begaat een overtreding. Cocieru krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tzortzis onderschept slim de pass. Biegajski onderschept slim de pass. Biegajski speelt de bal door. Vicko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gluhchev rent richting de bal. Gluhchev passt de bal in één keer door. Wasil rent richting de bal. Wasil draait met de bal, schiet en ... Talma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wasil is nu in balbezit. Wasil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:2

78e minuut.
Bănescu onderschept slim de pass. Grzyb met een sublieme pass. Wasil rent richting de bal. Wasil schiet op doel. Talma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:3

83e minuut.
Berny rent richting de bal. Berny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gluhchev met een snelle inworp. Nawotczyński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 45%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 55%.
Fajozi - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:3