Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Hala Madrid Włókniarz-Sareza
x2x Tactiek suckcess na Hut2
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Zrywacz probeert naar een medespeler te passen. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi passt de bal zonder na te denken. Bódis heeft problemen om de bal te vangen. Bódis haalt uit met een fantastische trap. Cieciura bokst de bal weg.

4e minuut.
Cammardella geeft een lange en hoge pass. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz passt de bal in één keer door. Bódis is nu in balbezit. Bódis schiet op doel. Cieciura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kirwan met de inworp. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Prass passt de bal zonder na te denken. Bódis is nu in balbezit. Bódis draait met de bal, schiet en ... Cieciura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Włókniarz-Sareza 1:0

15e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado geeft een hoge lob. Dyzma geeft de bal voor. Karpiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Starowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Hala Madrid - Włókniarz-Sareza 1:1

18e minuut.
Janduda kopt de bal weg. Prass rent richting de bal. Penko speelt de bal door. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fordiani rent richting de bal. Fordiani passt de bal met de wreef. Karpiński probeert naar een medespeler te passen. Pracki is nu in balbezit. Pracki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Janduda verovert de bal door een tackle van achteren. Janduda met een sublieme pass. Bódis rent richting de bal. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Fordiani verovert de bal door een tackle van achteren. Fordiani passt de bal met de wreef. Karpiński rent richting de bal. Karpiński schiet op doel. Starowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Fordiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordiani met een sublieme pass. Karpiński rent richting de bal. Karpiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Damjanov de bal onder controle te krijgen. Starowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Machado de bal. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Włókniarz-Sareza 1:2

35e minuut.
Fordiani passt de bal zonder na te denken. Karpiński rent richting de bal. Karpiński passt de bal in één keer door. Pracki rent richting de bal. Pracki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 48%, Włókniarz-Sareza 52%.
CF Hala Madrid - Włókniarz-Sareza 1:2

46e minuut.
Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma passt de bal zonder na te denken. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Włókniarz-Sareza 1:3

53e minuut.
Niwiński passt de bal zonder na te denken. Prass is nu in balbezit. Prass probeert naar een medespeler te passen. Penko rent richting de bal. Penko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dabaghyan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan geeft een hoge lob. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Włókniarz-Sareza 1:4

62e minuut.
Penko rent richting de bal. Krzyżok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prass zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tihanyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kirwan met een sublieme pass. Dyzma is nu in balbezit. Dyzma passt de bal in één keer door. Pracki is nu in balbezit. Pracki probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Prass speelt de bal door. Kirwan rent richting de bal. Kirwan speelt de bal door. Bódis rent richting de bal. Bódis draait met de bal, schiet en ... Cieciura bokst de bal weg.

82e minuut.
Krzyżok probeert de bal met de borst te controleren. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok geeft een hoge lob. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Prass met een sublieme pass. Kirwan rent richting de bal. Kirwan speelt de bal door. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 43%, Włókniarz-Sareza 57%.
CF Hala Madrid - Włókniarz-Sareza 1:4