Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United FC Naród Legnicki
G0 PR0 6 Tactiek 343 dla att
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen good


6e minuut.
Szulca is nu in balbezit. Aradszky onderschept slim de pass. bin Mohd Zainu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Zainu haalt uit met een fantastische trap. Altınapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 0:1

7e minuut.
bin Mohd Zainu geeft de bal voor. Călin speelt de bal door. Gaiducenco probeert naar een medespeler te passen. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca schiet op doel. Altınapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Aradszky met een harde bal richting middenveld. Iwanicki geeft een hoge lob. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca haalt uit met een fantastische trap. Cirulli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Szulca passt de bal met de wreef. Sinagov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinagov speelt de bal door. Szulca rent richting de bal. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gaiducenco geeft een lange en hoge pass. Cirulli is nu in balbezit. bin Mohd Zainu verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Zainu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 0:2

22e minuut.
Koman met de inworp. Boer probeert naar een medespeler te passen. Fortunata is nu in balbezit. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:2

24e minuut.
Koman is nu in balbezit. Iwanicki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanicki probeert naar een medespeler te passen. Sinagov is nu in balbezit. Sinagov geeft een hoge lob. Altınapa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaiducenco neemt de hoekschop. Sinagov springt en kopt de bal. Călin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:3

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Koman de bal onder controle te krijgen. Gaiducenco rent richting de bal. Gaiducenco passt de bal met de wreef. Sinagov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinagov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:4

34e minuut.
Wojno speelt de bal door. Gaiducenco rent richting de bal. Gaiducenco passt de bal met de wreef. Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki geeft een lange en hoge pass. Altınapa bokst de bal weg.

42e minuut.
Piasecki met de inworp. Gaiducenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman maakt een afschuwelijke overtreding. Koman krijgt een gele kaart. Gaiducenco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Znaczko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szulca kopt de bal weg. Altınapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
bin Mohd Zainu probeert de bal aan de voet te houden. Wojno rent richting de bal. Wojno passt de bal met de wreef. Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger geeft een hoge lob. Altınapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gülaçar is nu in balbezit. Sinagov verovert de bal door een tackle van achteren. Sinagov geeft een lange en hoge pass. Szulca rent richting de bal. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 66%, FC Naród Legnicki 34%.
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:4

46e minuut.
Moor komt het veld opgelopen. Barcelos komt het veld opgelopen. Całka komt het veld opgelopen. Boli komt het veld opgelopen. bin Jamlus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gülaçar met een sublieme pass. Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojno geeft de bal voor. bin Mohd Zainu is nu in balbezit. bin Mohd Zainu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gmiński heeft problemen om de bal te vangen. Gmiński probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Zainu rent richting de bal. Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Szulca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:5

53e minuut.
Iwanicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szulca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca verovert de bal door een tackle van achteren. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
bin Jamlus speelt de bal door. Iwanicki kopt de bal weg. Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger geeft een lange en hoge pass. Szulca rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:6

60e minuut.
Aradszky is nu in balbezit. Aradszky geeft een hoge lob. Gmiński kopt de bal weg. Szulca rent richting de bal. Szulca haalt uit met een fantastische trap. bin Jamlus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boer speelt de bal door. Całka heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Zainu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Zainu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szulca is nu in balbezit. Szulca schiet op doel. bin Jamlus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:7

67e minuut.
Iwanicki met een sublieme pass. Sinagov is nu in balbezit. Sinagov geeft een hoge lob. Szulca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:8

70e minuut.
bin Mohd Zainu verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Zainu passt de bal in één keer door. Szulca rent richting de bal. Szulca schiet op doel. bin Jamlus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Moor is nu in balbezit. Moor met een sublieme pass. Avellone speelt de bal door. Daar is Iwanicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanicki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Iwanicki speelt de bal door. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger geeft de bal voor. Szulca springt en kopt de bal. bin Jamlus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:9

82e minuut.
Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger geeft de bal voor. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sinagov de bal. bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Avellone met een sublieme pass. Gülaçar controleert de bal met de borst. Iwanicki met een sublieme pass. Sinagov is nu in balbezit. Sinagov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Mohd Zainu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Aradszky onderschept slim de pass. Aradszky speelt de bal door. Gaiducenco speelt de bal door. Sinagov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinagov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 76%, FC Naród Legnicki 24%.
Pincher United - FC Naród Legnicki 1:9