Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostatni Grosz Cz-wa Ks Stoczniowiec
moja Tactiek max1
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Chibe kopt de bal weg. Deyanov probeert naar een medespeler te passen. Brosque met een sublieme pass. Kulesza rent richting de bal. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Minulescu heeft problemen om de bal te vangen. Kulesza rent richting de bal. Kulesza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brosque de bal. Brosque geeft een lange en hoge pass. Küçüker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Brosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosque passt de bal in één keer door. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Ks Stoczniowiec 1:0

27e minuut.
Deyanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chibe de bal. Chibe probeert naar een medespeler te passen. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evstropov. Kulesza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulesza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Folgado is nu in balbezit. Pereszlucha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Folgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulesza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Ks Stoczniowiec 2:0

33e minuut.
Pereszlucha controleert de bal met de borst. Folgado rent richting de bal. Folgado probeert naar een medespeler te passen. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Ks Stoczniowiec 3:0

43e minuut.
Chibe passt de bal met de wreef. Backbrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Backbrot passt de bal zonder na te denken. Kulesza rent richting de bal. Kulesza draait met de bal, schiet en ... Küçüker bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 28%, Ks Stoczniowiec 72%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Ks Stoczniowiec 3:0

53e minuut.
Prencipe rent richting de bal. Prencipe passt de bal met de wreef. Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. Küçüker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pascoalino komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Deyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Deyanov passt de bal in één keer door. Backbrot met een sublieme pass. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Backbrot rent richting de bal. Backbrot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Evstropov de bal. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bianga rent richting de bal. Bianga geeft een lange en hoge pass. Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascoalino is nu in balbezit. Pascoalino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Backbrot is nu in balbezit. Backbrot passt de bal zonder na te denken. Pascoalino is nu in balbezit. Pascoalino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostatni Grosz Cz-wa - Ks Stoczniowiec 4:0

84e minuut.
Hajdo passt de bal met de wreef. Kulesza rent richting de bal. Kulesza passt de bal zonder na te denken. Chibe rent richting de bal. Chibe haalt uit met een fantastische trap. Küçüker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Prencipe kan de bal niet met de borst controleren. Chibe met een sublieme pass. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostatni Grosz Cz-wa 40%, Ks Stoczniowiec 60%.
Ostatni Grosz Cz-wa - Ks Stoczniowiec 4:0