Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Wronkii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15889
Wronkii Ragazzi Łomża
TRALALALA Tactiek tradycja
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal in één keer door. Wiseman rent richting de bal. Wiseman geeft de bal voor. Młynarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Poćwiardowski speelt de bal door. Cudak rent richting de bal. Cudak passt de bal in één keer door. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Östman kopt de bal weg. Riverón is nu in balbezit. Qasımsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Bonavera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Ragazzi Łomża 0:1

24e minuut.
Brysiak probeert de bal aan de voet te houden. Poćwiardowski is nu in balbezit. Poćwiardowski met een sublieme pass. Czarnotta rent richting de bal. Czarnotta geeft de bal voor. Bonavera bokst de bal weg.

32e minuut.
Dolejší passt de bal met de wreef. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski begaat een overtreding. Poćwiardowski krijgt een gele kaart. Brysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolejší zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman onderschept slim de pass. Wiseman haalt uit met een fantastische trap. Palásthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiseman rent richting de bal. Wiseman schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Coulthard de bal. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wronkii - Ragazzi Łomża 1:1

39e minuut.
Skogli speelt de bal door. Cudak is nu in balbezit. Cudak geeft een lange en hoge pass. Qasımsoy rent richting de bal. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak speelt de bal door. Czarnotta speelt de bal door. Östman is nu in balbezit. Östman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wronkii 51%, Ragazzi Łomża 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wronkii - Ragazzi Łomża 1:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brysiak met de inworp. Czarnotta rent richting de bal. Dolejší onderschept slim de pass. Dolejší geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Młynarczyk passt de bal in één keer door. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal zonder na te denken. Wiseman rent richting de bal. Wiseman draait met de bal, schiet en ... Palásthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Wiseman kopt de bal weg. Brysiak rent richting de bal. Skogli rent richting de bal. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Collé met de inworp. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman geeft een lange en hoge pass. Młynarczyk rent richting de bal. Młynarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Ragazzi Łomża 2:1

68e minuut.
Petrakiev met een sublieme pass. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak passt de bal met de wreef. Östman is nu in balbezit. Östman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dolejší probeert naar een medespeler te passen. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal in één keer door. Młynarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Ragazzi Łomża 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wronkii 48%, Ragazzi Łomża 52%.
Wronkii - Ragazzi Łomża 3:1