Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Kiwaczki Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 38250
Kiwaczki Black&White
Anal Tactiek sk-
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


15e minuut.
Teaero kan de bal niet met de borst controleren. Tavano onderschept slim de pass. Tavano geeft een lange en hoge pass. Figurski springt en kopt de bal. Rycke verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Pihlajakangas met een snelle inworp. Teaero is nu in balbezit. Teaero geeft een hoge lob. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen. Siedłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bérczy is nu in balbezit. Bérczy passt de bal zonder na te denken. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas geeft een lange en hoge pass. Vicente springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Black&White 0:1

36e minuut.
Rycke geeft een lange en hoge pass. Onofrei is nu in balbezit. Wiejowski begaat een overtreding. Wiejowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Grzeszczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bérczy met de inworp. Pihlajakangas geeft de bal voor. Vicente springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salmistu speelt de bal door. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas geeft de bal voor. Vicente maakt een snoekduik en kopt de bal. Siedłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Black&White 0:2

44e minuut.
Pato Fu probeert naar een medespeler te passen. Guilbert heeft problemen om de bal te vangen. Guilbert geeft een hoge lob. Tavano is nu in balbezit. Tavano draait met de bal, schiet en ... Yaacob kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 49%, Black&White 51%.
Kiwaczki - Black&White 0:2

49e minuut.
Pihlajakangas met de inworp. Teaero probeert naar een medespeler te passen. Salmistu rent richting de bal. Salmistu geeft een lange en hoge pass. Vicente maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Salmistu met een sublieme pass. Vicente is nu in balbezit. Grzeszczak begaat een overtreding. Vicente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salmistu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bărbat speelt de bal door. Teaero probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas geeft de bal voor. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Teaero onderschept slim de pass. Teaero passt de bal zonder na te denken. Pihlajakangas heeft problemen om de bal te vangen. Pihlajakangas geeft een hoge lob. Vicente krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tarailo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bérczy begaat een overtreding. Bérczy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 63%, Black&White 37%.
Kiwaczki - Black&White 0:2