Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fłomianki Fc Gepard
defensywa Tactiek LEV3OgAg
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 52.8
hopeless Schieten outstanding
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Martens passt de bal met de wreef. Trybała is nu in balbezit. Trybała passt de bal in één keer door. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:1

3e minuut.
Seiscentos onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaworucki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworucki met de inworp. Trybała met een sublieme pass. Klungelig pakt Martens de bal. Martens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Micu met een harde bal richting middenveld. Gamla kopt de bal weg. Konkel rent richting de bal. Konkel geeft de bal voor. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gamla zal de hoekschop nemen. Trybała springt en kopt de bal. Vynck bokst de bal weg. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:2

11e minuut.
Trybała rent richting de bal. Kmiecik rent richting de bal. Trybała onderschept slim de pass. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Vynck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:3

12e minuut.
Martens passt de bal met de wreef. Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft een lange en hoge pass. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel. Vynck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:4

14e minuut.
Buchowski onderschept slim de pass. Buchowski speelt de bal door. Konkel rent richting de bal. Konkel geeft de bal voor. Martens krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Konkel met een sublieme pass. Martens is nu in balbezit. Martens schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kmiecik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:5

17e minuut.
Jaworucki met de inworp. Trybała rent richting de bal. Trybała passt de bal zonder na te denken. Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trybała rent richting de bal. Martens rent richting de bal. Partyka is nu in balbezit. Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens draait met de bal, schiet en ... Vynck bokst de bal weg.

24e minuut.
Buchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchowski geeft de bal voor. Gutfeld probeert de bal aan de voet te houden. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Vynck bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworucki met een snelle inworp. Klungelig pakt Trybała de bal. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Martens rent richting de bal. Partyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens schiet op doel. De bal raakt de paal. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vynck trapt de bal weg. Gamla kopt de bal weg. Martens heeft problemen om de bal te vangen. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens passt de bal zonder na te denken. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens passt de bal in één keer door. Konkel met een sublieme pass. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Micu met een harde bal richting middenveld. Jaworucki kopt de bal weg. Trybała rent richting de bal. Seiscentos onderschept slim de pass. Martens verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Trybała de bal onder controle te krijgen. Micu kopt de bal weg. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:6

34e minuut.
Martens rent richting de bal. Martens geeft een lange en hoge pass. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

37e minuut.
Seiscentos onderschept slim de pass. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki passt de bal in één keer door. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Micu kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaworucki neemt de hoekschop. Martens springt en kopt de bal. Vynck bokst de bal weg. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:7

38e minuut.
Trybała passt de bal in één keer door. Ciesielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciesielski geeft de bal voor. Klungelig pakt Trybała de bal. Trybała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:8

42e minuut.
Gamla speelt de bal door. Konkel probeert de bal met de borst te controleren. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:9

43e minuut.
Gutfeld rent richting de bal. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel rent richting de bal. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fłomianki 87%, Fc Gepard 13%.
Fłomianki - Fc Gepard 0:10

46e minuut.
Vulchinovski rent richting de bal. Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens passt de bal in één keer door. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Martens probeert de bal met de borst te controleren. Kmiecik is nu in balbezit. Trybała onderschept slim de pass. Trybała schiet op doel. Vynck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:11

48e minuut.
Vulchinovski heeft problemen om de bal te vangen. Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumanowski speelt de bal door. Trybała rent richting de bal. Trybała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trybała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konkel speelt de bal door. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:12

52e minuut.
Dobeş met een sublieme pass. Vulchinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens haalt uit met een fantastische trap. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Gamla met de inworp. Konkel geeft een hoge lob. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Seiscentos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gamla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martens springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Kmiecik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens is nu in balbezit. Seiscentos verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel is nu in balbezit. Konkel passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Buchowski kopt de bal weg. Konkel rent richting de bal. Konkel geeft de bal voor. Martens is nu in balbezit. Martens haalt uit met een fantastische trap. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała probeert naar een medespeler te passen. Martens is nu in balbezit. Martens draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vágner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:13

63e minuut.
Klungelig pakt Konkel de bal. Konkel geeft een lange en hoge pass. Kmiecik probeert de bal met de borst te controleren. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:14

66e minuut.
Vynck probeert naar een medespeler te passen. Buchowski is nu in balbezit. Buchowski met een sublieme pass. Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Seiscentos onderschept slim de pass. Konkel onderschept slim de pass. Konkel speelt de bal door. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Konkel rent richting de bal. Konkel passt de bal in één keer door. Daar is Kmiecik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel is nu in balbezit. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:15

78e minuut.
Buchowski passt de bal zonder na te denken. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel geeft een lange en hoge pass. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Konkel met een sublieme pass. Daar is Trybała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Partyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała onderschept slim de pass. Trybała schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gamla onderschept slim de pass. Gamla met een sublieme pass. Martens is nu in balbezit. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Micu rent richting de bal. Micu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kokovios de bal. Konkel is nu in balbezit. Konkel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gamla speelt de bal door. Partyka rent richting de bal. Konkel verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel geeft een lange en hoge pass. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Fc Gepard 0:16

88e minuut.
Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens passt de bal met de wreef. Partyka rent richting de bal. Trybała onderschept slim de pass. Trybała schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fłomianki 86%, Fc Gepard 14%.
Fłomianki - Fc Gepard 0:16