Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: lamusy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20558
lamusy Granit Brodnica
moja1 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 41.3
formidable Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Yahi passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard heeft problemen om de bal te vangen. Kiersgaard passt de bal in één keer door. Józefiak heeft problemen om de bal te vangen. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 1:0

4e minuut.
Mandıralı geeft een lange en hoge pass. Yahi rent richting de bal. Yahi probeert naar een medespeler te passen. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 2:0

6e minuut.
Yahi passt de bal in één keer door. Świderek is nu in balbezit. Józefiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 3:0

7e minuut.
Attakora-Gyan geeft een hoge lob. Yahi is nu in balbezit. Yahi passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 4:0

9e minuut.
Giaimo is nu in balbezit. Giaimo met een sublieme pass. Daar is Kiersgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 5:0

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Skrzynecki niet meer kan verder spelen. Erdiş komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Yahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahi passt de bal zonder na te denken. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak draait met de bal, schiet en ... Erdiş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Beşenk de bal. Diovouniotis rent richting de bal. Diovouniotis passt de bal in één keer door. Daar is Kiersgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiersgaard passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Józefiak rent richting de bal. Józefiak passt de bal zonder na te denken. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ... Erdiş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 7:0

35e minuut.
Kiersgaard onderschept slim de pass. Kiersgaard passt de bal met de wreef. Daar is Józefiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Zrlić probeert de bal aan de voet te houden. Erdiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Malek kopt de bal weg. Diovouniotis geeft een lange en hoge pass. Świderek controleert de bal met de borst. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard schiet op doel. Erdiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zrlić kopt de bal weg. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Mandıralı kopt de bal weg. Skoczeń rent richting de bal. Skoczeń passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Józefiak de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Erdiş bokst de bal weg.

43e minuut.
Zrlić geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skoczeń geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 8:0

44e minuut.
Klungelig pakt Józefiak de bal. Mandıralı rent richting de bal. Skoczeń onderschept slim de pass. Skoczeń geeft de bal voor. Kiersgaard springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Yahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahi speelt de bal door. Daar is Józefiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Józefiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 24%, Granit Brodnica 76%.
lamusy - Granit Brodnica 8:0

46e minuut.
Törmälehto komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Yahi speelt de bal door. Törmälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmälehto passt de bal zonder na te denken. Józefiak rent richting de bal. Józefiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Yahi passt de bal zonder na te denken. Józefiak speelt de bal door. Törmälehto rent richting de bal. Törmälehto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 9:0

58e minuut.
Yahi verovert de bal door een tackle van achteren. Yahi probeert naar een medespeler te passen. Józefiak rent richting de bal. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Zrlić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erdiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Törmälehto is nu in balbezit. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 10:0

58e minuut.
Attakora-Gyan probeert de bal aan de voet te houden. Józefiak is nu in balbezit. Attakora-Gyan is nu in balbezit. Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak draait met de bal, schiet en ... Erdiş bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skoczeń neemt de hoekschop. Törmälehto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopa-Ostrowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Zrlić speelt de bal door. Beşenk speelt de bal door. Alen probeert naar een medespeler te passen. Törmälehto rent richting de bal. Törmälehto draait met de bal, schiet en ... Erdiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Giaimo verovert de bal door een tackle van achteren. Giaimo geeft een hoge lob. Łysiak kopt de bal weg. Törmälehto heeft problemen om de bal te vangen. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Tomasutto komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Balatov passt de bal met de wreef. Świderek is nu in balbezit. Łysiak begaat een overtreding. Łysiak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mandıralı heeft problemen om de bal te vangen. Mandıralı passt de bal met de wreef. Malek rent richting de bal. Malek haalt uit met een fantastische trap. Benesperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 10:1

80e minuut.
Erdiş trapt de bal weg van het doel. Giaimo speelt de bal door. Törmälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmälehto schiet op doel. Erdiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lamusy - Granit Brodnica 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lamusy 21%, Granit Brodnica 79%.
lamusy - Granit Brodnica 11:1