Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Fc Gepard Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9910
Fc Gepard Wisła Trzy
LEV3OgAg Tactiek irek
48% Balbezit 52%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 44
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Danecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trybała kopt de bal weg. Daar is Vegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vegas heeft problemen om de bal te vangen. Martonyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Trybała rent richting de bal. Martens is nu in balbezit. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens schiet op doel. Martonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Barucco is nu in balbezit. Danecki onderschept slim de pass. Danecki geeft een hoge lob. Martens rent richting de bal. Martens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Barucco de bal. Antonie is nu in balbezit. Met opzet legt Gamla zijn tegenspeler op de grond. Gamla krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Jaworucki passt de bal in één keer door. Martens heeft problemen om de bal te vangen. Spinelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spinelli krijgt een gele kaart. Martens raakt geblesseerd tijdens het duel. Trybała met een snel genomen vrije trap. Martens is nu in balbezit. Kotyurgin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotyurgin krijgt een gele kaart. Martens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martens neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 1:0

13e minuut.
Konkel geeft de bal voor. Martens kopt de bal weg. Trybała is nu in balbezit. Trybała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 2:0

18e minuut.
Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft de bal voor. Martens kopt de bal weg. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworucki met de inworp. Trybała speelt de bal door. Martens is nu in balbezit. Martens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jaworucki geeft een lange en hoge pass. Martens kopt de bal weg. Konkel rent richting de bal. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokgözlü is nu in balbezit. Spinelli rent richting de bal. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trybała kopt de bal weg. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyurgin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trybała komt bij de bal en schiet. Martonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tokgözlü rent richting de bal. Konkel onderschept slim de pass. Konkel passt de bal met de wreef. Trybała is nu in balbezit. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Martonyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Konkel onderschept slim de pass. Konkel passt de bal zonder na te denken. Martens rent richting de bal. Martens haalt uit met een fantastische trap. Martonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Spinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Martens is nu in balbezit. Martens passt de bal met de wreef. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Martonyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Spinelli kan de bal niet met de borst controleren. Jaworucki met een sublieme pass. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gepard 23%, Wisła Trzy 77%.
Fc Gepard - Wisła Trzy 3:0

48e minuut.
Cesi geeft een hoge lob. Martens kopt de bal weg. Kotyurgin heeft problemen om de bal te vangen. Trybała is nu in balbezit. Trybała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gamla met een sublieme pass. Jaworucki is nu in balbezit. Konkel met een sublieme pass. Martens rent richting de bal. Martens schiet op doel. Martonyi bokst de bal weg.

60e minuut.
Gamla met een sublieme pass. Jaworucki heeft problemen om de bal te vangen. Jaworucki speelt de bal door. Martens rent richting de bal. Martens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 4:0

62e minuut.
Konkel is nu in balbezit. Konkel passt de bal in één keer door. Trybała is nu in balbezit. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Martonyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 5:0

63e minuut.
Antonie speelt de bal door. Trybała heeft problemen om de bal te vangen. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Kotyurgin probeert de bal aan de voet te houden. Martonyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 6:0

72e minuut.
Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki passt de bal in één keer door. Konkel speelt de bal door. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel onderschept slim de pass. Konkel geeft een hoge lob. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 7:0

75e minuut.
Trybała heeft problemen om de bal te vangen. Trybała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martens de bal. Martens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 8:0

76e minuut.
Monferrino rent richting de bal. Monferrino passt de bal met de wreef. Witczak met een sublieme pass. Barucco rent richting de bal. Barucco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Jaworucki kopt de bal weg. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel is nu in balbezit. Konkel schiet op doel. Martonyi bokst de bal weg.

88e minuut.
Monferrino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abadal komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla geeft een lange en hoge pass. Martens rent richting de bal. Martens draait met de bal, schiet en ... Martonyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Wisła Trzy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gepard 34%, Wisła Trzy 66%.
Fc Gepard - Wisła Trzy 9:0