Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szombierki Bytom FC SVC 650 Zgierz
Zielona Hołota Tactiek tak tak
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 42.9
very good Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca onderschept slim de pass. Mandioca schiet op doel. Pesatori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szombierki Bytom FC - SVC 650 Zgierz 0:1

11e minuut.
Légrády rent richting de bal. Légrády geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pierścionek de bal. Muntean is nu in balbezit. Muntean haalt uit met een fantastische trap. van der Leegte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat van der Leegte niet meer kan verder spelen. Gamer komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Mandioca heeft problemen om de bal te vangen. Minga maakt een afschuwelijke overtreding. Mandioca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmicic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ewertowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Minga de bal. Mandioca onderschept slim de pass. Mandioca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Muntean onderschept slim de pass. Muntean passt de bal met de wreef. Gandini verovert de bal door een tackle van achteren. Nicotera heeft problemen om de bal te vangen. Nicotera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szombierki Bytom FC 46%, SVC 650 Zgierz 54%.
Szombierki Bytom FC - SVC 650 Zgierz 0:1

53e minuut.
Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá met een sublieme pass. Nicotera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicotera probeert naar een medespeler te passen. Muntean rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szombierki Bytom FC - SVC 650 Zgierz 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Ewertowski de bal. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek passt de bal met de wreef. Nicotera rent richting de bal. Nicotera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gamer met een harde bal richting middenveld. Légrády kopt de bal weg. Muntean is nu in balbezit. Muntean haalt uit met een fantastische trap. Gamer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szombierki Bytom FC - SVC 650 Zgierz 2:1

73e minuut.
Niedorobek passt de bal met de wreef. Blanco rent richting de bal. Blanco speelt de bal door. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nicotera rent richting de bal. Gandini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicotera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jacarandá legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gamer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szombierki Bytom FC - SVC 650 Zgierz 3:1

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mądrzejewski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volovyk speelt de bal door. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Gamer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szombierki Bytom FC 37%, SVC 650 Zgierz 63%.
Szombierki Bytom FC - SVC 650 Zgierz 3:1