Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVC 650 Zgierz Szombierki Bytom FC
tak tak Tactiek Zielona Hołota
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 49
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmicic onderschept slim de pass. Kmicic passt de bal zonder na te denken. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Minga onderschept slim de pass. Blanco rent richting de bal. Blanco met een sublieme pass. Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski schiet op doel. Pesatori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kmicic heeft problemen om de bal te vangen. Gamer rent richting de bal. Gamer geeft een lange en hoge pass. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Pesatori bokst de bal weg.

21e minuut.
Muntean rent richting de bal. Nicotera is nu in balbezit. Nicotera geeft een lange en hoge pass. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gamer met een harde bal richting middenveld. Suwara kopt de bal weg. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Pesatori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - Szombierki Bytom FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVC 650 Zgierz 60%, Szombierki Bytom FC 40%.
SVC 650 Zgierz - Szombierki Bytom FC 1:0

46e minuut.
Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski geeft de bal voor. Ewertowski kopt de bal weg. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Dahlhuus met een sublieme pass. Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volovyk probeert naar een medespeler te passen. Jacarandá rent richting de bal. Jacarandá schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gandini geeft een lange en hoge pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik begaat een overtreding. Słonecznik krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Suwara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahlhuus is nu in balbezit. Niedorobek begaat een overtreding. Niedorobek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVC 650 Zgierz 76%, Szombierki Bytom FC 24%.
SVC 650 Zgierz - Szombierki Bytom FC 1:0