Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: WKS Morgi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18639
WKS Morgi Fc Kapiszony
dupa Tactiek nowa 4-3-3
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Baner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baner passt de bal met de wreef. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Rous bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Fc Kapiszony 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielecki met een sublieme pass. Baner rent richting de bal. Baner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mielecki passt de bal in één keer door. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mielecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baner springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langer is nu in balbezit. Langer geeft een lange en hoge pass. Tùng Minh kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mielecki onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mielecki de bal. Mielecki geeft een lange en hoge pass. Rous rent richting de bal. Rous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pierzchała speelt de bal door. Wabik is nu in balbezit. Baner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baner krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mielecki speelt de bal door. Baier is nu in balbezit. Baier passt de bal in één keer door. Rous is nu in balbezit. Rous haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pierzchała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielecki rent richting de bal. Mielecki geeft de bal voor. Baner maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 78%, Fc Kapiszony 22%.
WKS Morgi - Fc Kapiszony 0:1

47e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko geeft een lange en hoge pass. Baner is nu in balbezit. Baner schiet op doel. Mańk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Steenwinckel kopt de bal weg. Yaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaban geeft een lange en hoge pass. Baner rent richting de bal. Baner haalt uit met een fantastische trap. Mańk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Nazderko is nu in balbezit. Nazderko passt de bal zonder na te denken. Langer verovert de bal door een tackle van achteren. Rous bereikt de bal nog maar net als eerste. Rous schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Fc Kapiszony 0:2

70e minuut.
Batatas rent richting de bal. Batatas geeft een hoge lob. Pierzchała met een sublieme pass. Daar is Rous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Baner onderschept slim de pass. Baner passt de bal in één keer door. Pierzchała speelt de bal door. Rous rent richting de bal. Rous draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rous bereikt de bal nog maar net als eerste. Rous draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Nazderko geeft een hoge lob. Baner rent richting de bal. Uskamayta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uskamayta krijgt een gele kaart. Baner raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Uskamayta de bal. Mielecki wilt de vrije trap nemen. Mańk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Fc Kapiszony 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 61%, Fc Kapiszony 39%.
WKS Morgi - Fc Kapiszony 0:3