Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati Leszno_Team Victoria Świebodzin
4-1-3-2 Tactiek Klasyk
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten very good
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


14e minuut.
Buitenspel voor Alibayiv. Goede buitenspelval van de verdediging. Pohl komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Skonieczny passt de bal in één keer door. Mroziński probeert naar een medespeler te passen. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibayiv draait met de bal, schiet en ... Tveita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Victoria Świebodzin 0:1

17e minuut.
Mroziński is nu in balbezit. Mroziński geeft een lange en hoge pass. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv draait met de bal, schiet en ... Tveita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pasca de bal. Pasca geeft een lange en hoge pass. Alibayiv krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pasca speelt de bal door. Pohl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halein. Pohl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skonieczny komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 58%, Victoria Świebodzin 42%.
Mati Leszno_Team - Victoria Świebodzin 0:1

54e minuut.
Ubiedo geeft een lange en hoge pass. Halein is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pohl. Pohl krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Leński geeft een lange en hoge pass. Gagatek is nu in balbezit. Watola verovert de bal door een tackle van achteren. Watola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mati Leszno_Team - Victoria Świebodzin 1:1

56e minuut.
Gagatek geeft de bal voor. Klungelig pakt Pulgar de bal. Pohl rent richting de bal. Pohl draait met de bal, schiet en ... Tveita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Victoria Świebodzin 1:2

66e minuut.
Mroziński rent richting de bal. Mroziński passt de bal met de wreef. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibayiv schiet op doel. Tveita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Victoria Świebodzin 1:3

70e minuut.
Mroziński is nu in balbezit. Mroziński probeert naar een medespeler te passen. Pasca geeft de bal voor. Pohl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Victoria Świebodzin 1:4

71e minuut.
Escobar komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Escobar de bal onder controle te krijgen. Pohl rent richting de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Tveita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Victoria Świebodzin 1:5

89e minuut.
Mroziński speelt de bal door. Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Mroziński rent richting de bal. Mroziński geeft een lange en hoge pass. Pohl springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 48%, Victoria Świebodzin 52%.
Mati Leszno_Team - Victoria Świebodzin 1:5