Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filozofowie z Warszawy pinkipoje
5-3-2 Plaut Tactiek z3_1
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.1 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


13e minuut.
Szalony rent richting de bal. Szalony passt de bal met de wreef. Šabić is nu in balbezit. Šabić geeft de bal voor. Jaszczerski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ibuna is nu in balbezit. Siestrzewitowski onderschept slim de pass. Todari verovert de bal door een tackle van achteren. Todari haalt uit met een fantastische trap. Adán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - pinkipoje 1:0

19e minuut.
Šabić met de inworp. Szalony met een sublieme pass. Šabić geeft een hoge lob. Jaszczerski springt en kopt de bal. Lane probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Taquenho is nu in balbezit. Szalony tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taquenho raakt geblesseerd tijdens het duel. Eich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna schiet op doel. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bieganski is nu in balbezit. Bieganski passt de bal met de wreef. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Lane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Filozofowie z Warszawy - pinkipoje 1:1

29e minuut.
Eich is nu in balbezit. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə passt de bal in één keer door. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šabić met de inworp. Szalony geeft de bal voor. Daar is Jaszczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - pinkipoje 1:2

32e minuut.
Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony speelt de bal door. Šabić rent richting de bal. Šabić geeft een lange en hoge pass. Jaszczerski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Šabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabić probeert naar een medespeler te passen. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski draait met de bal, schiet en ... González González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Lane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Grzywa passt de bal met de wreef. Ibuna is nu in balbezit. Fronczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fronczewski krijgt een gele kaart. Ibuna raakt geblesseerd tijdens het duel. Taquenho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ibuna krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bieganski passt de bal met de wreef. Šabić rent richting de bal. Šabić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Jaszczerski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filozofowie z Warszawy 55%, pinkipoje 45%.
Filozofowie z Warszawy - pinkipoje 1:2

46e minuut.
Funar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Eich rent richting de bal. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Görbicz met een snelle inworp. Todari probeert naar een medespeler te passen. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna haalt uit met een fantastische trap. Funar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Filozofowie z Warszawy - pinkipoje 2:2

53e minuut.
Kotwicz rent richting de bal. Bieganski rent richting de bal. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Lane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Siestrzewitowski onderschept slim de pass. Siestrzewitowski geeft de bal voor. Jaszczerski kopt de bal weg. Šabić is nu in balbezit. Šabić draait met de bal, schiet en ... Lane bokst de bal weg.

56e minuut.
Eich rent richting de bal. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Šabić is nu in balbezit. Šabić geeft een lange en hoge pass. Frater kan de bal niet met de borst controleren. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski schiet op doel. Lane bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Görbicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Szalony zijn tegenspeler op de grond. Görbicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potoniec komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Siestrzewitowski speelt de bal door. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Turati onderschept slim de pass. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Çərkəzzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çərkəzzadə speelt de bal door. Potoniec is nu in balbezit. Ibuna verovert de bal door een tackle van achteren. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Malafosse komt het veld opgelopen. Bermúdez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zawodziński geeft de bal voor. Bermúdez met een sublieme pass. Daar is Bieganski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieganski haalt uit met een fantastische trap. Turati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lane bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - pinkipoje 2:3

86e minuut.
Klungelig pakt Bieganski de bal. González González rent richting de bal. González González geeft een lange en hoge pass. Todari bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Görbicz met de inworp. Todari geeft een hoge lob. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Funar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Filozofowie z Warszawy - pinkipoje 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filozofowie z Warszawy 56%, pinkipoje 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Filozofowie z Warszawy - pinkipoje 3:3