Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: GreenOak Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14638
FC Górzno v2 KanzasCity
dobratakcica Tactiek FELLLAINI
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Janjušević is nu in balbezit. Aira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janjušević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keczeli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasepõld is nu in balbezit. Aira verovert de bal door een tackle van achteren. Parakhnevich onderschept slim de pass. Parakhnevich draait met de bal, schiet en ... Kadija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Wartalski kopt de bal weg. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego met een sublieme pass. Klungelig pakt Zenhom de bal. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Biesik onderschept slim de pass. Biesik geeft een lange en hoge pass. Daar is Ruminkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Aira probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - KanzasCity 0:1

20e minuut.
Ruminkiewicz met een sublieme pass. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik probeert naar een medespeler te passen. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kemancı geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz met een sublieme pass. Biesik met een sublieme pass. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ruminkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biesik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keczeli. Biesik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Biesik kan niet meer verder spelen. Di Iorio komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruminkiewicz zal de hoekschop nemen. Wartalski heeft problemen om de bal te vangen. Wartalski kopt de bal weg. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ... Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 73%, KanzasCity 27%.
FC Górzno v2 - KanzasCity 0:1

55e minuut.
Inworp. Bühlmann komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kemancı verovert de bal door een tackle van achteren. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz speelt de bal door. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Žížalka passt de bal zonder na te denken. Wartalski rent richting de bal. Wartalski met een sublieme pass. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel. Bursuc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - KanzasCity 0:2

67e minuut.
Klungelig pakt Kemancı de bal. Kemancı speelt de bal door. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz geeft de bal voor. Galego krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heijting komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bursuc speelt de bal door. Kasepõld kopt de bal weg. Ricardinho probeert naar een medespeler te passen. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ... Bursuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Heijting verovert de bal door een tackle van achteren. Heijting geeft een lange en hoge pass. Zenhom krijgt zijn hoofd ertegen. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - KanzasCity 0:3

70e minuut.
Abasoy komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bühlmann passt de bal in één keer door. Heijting rent richting de bal. Heijting probeert naar een medespeler te passen. Galego is nu in balbezit. Galego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ricardinho speelt de bal door. Žížalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížalka passt de bal met de wreef. Abasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abasoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 63%, KanzasCity 37%.
FC Górzno v2 - KanzasCity 0:3