Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: ..........
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 22653
denko GangBangers FC
hura Tactiek juniory4
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Slabyshev kopt de bal weg. Cuenca rent richting de bal. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca onderschept slim de pass. Cuenca haalt uit met een fantastische trap. Hosť kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Rejman speelt de bal door. Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov passt de bal zonder na te denken. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca schiet op doel. Hosť probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cvetkov rent richting de bal. Cvetkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hermanowski de bal. Cuenca rent richting de bal. Cuenca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - GangBangers FC 0:1

21e minuut.
Evrard passt de bal in één keer door. Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov speelt de bal door. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... Hosť probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - GangBangers FC 0:2

23e minuut.
Tokaj passt de bal zonder na te denken. Caldas is nu in balbezit. Cuenca begaat een overtreding. Cuenca krijgt een gele kaart. Caldas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiprich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Evrard heeft problemen om de bal te vangen. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaj haalt uit met een fantastische trap. Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kessler speelt de bal door. Harja met een sublieme pass. Ryszawa is nu in balbezit. Ryszawa schiet op doel. Franco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - GangBangers FC 1:2

37e minuut.
Evrard geeft een hoge lob. Born speelt de bal door. Daar is Matković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rejman speelt de bal door. Cuenca heeft problemen om de bal te vangen. Cuenca speelt de bal door. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Cuenca rent richting de bal. Cuenca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ploeşteanu de bal. Ploeşteanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Ploeşteanu de bal. Matković is nu in balbezit. Matković geeft een lange en hoge pass. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu schiet op doel. Hosť probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rejman heeft problemen om de bal te vangen. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Ploeşteanu heeft problemen om de bal te vangen. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - GangBangers FC 1:3

45e minuut.
Doeltrap. Birling komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 59%, GangBangers FC 41%.
denko - GangBangers FC 1:3

50e minuut.
Ryszawa geeft een hoge lob. Daar is Birling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas haalt uit met een fantastische trap. Franco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - GangBangers FC 2:3

54e minuut.
Birling met een sublieme pass. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman passt de bal met de wreef. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kunicki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Ploeşteanu de bal. Matković begaat een overtreding. Ploeşteanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Rejman komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spinu komt het veld opgelopen. Acerbi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Caldas verovert de bal door een tackle van achteren. Caldas probeert naar een medespeler te passen. Ryszawa is nu in balbezit. Ryszawa draait met de bal, schiet en ... Franco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
denko - GangBangers FC 3:3

82e minuut.
Cvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Cvetkov speelt de bal door. Spinu heeft problemen om de bal te vangen. Spinu draait met de bal, schiet en ... Hosť maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - GangBangers FC 3:4

86e minuut.
Cvetkov speelt de bal door. Acerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbi speelt de bal door. Klungelig pakt Spinu de bal. Spinu schiet op doel. Hosť bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - GangBangers FC 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 52%, GangBangers FC 48%.
denko - GangBangers FC 3:5