Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Konin KS Wilcze Pola
KSGIV Tactiek original2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 63.4
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Ştefănescu met een sublieme pass. Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conti Gherardi verovert de bal door een tackle van achteren. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Inworp. Pawelczyk met een snelle inworp. Baryła controleert de bal met de borst. Baryła geeft een hoge lob. Conti Gherardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Únzaga de la Vega trapt de bal weg. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barajas krijgt een gele kaart. Azim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Zmartwiony speelt de bal door. Azim is nu in balbezit. Azim passt de bal zonder na te denken. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta passt de bal met de wreef. Baryła is nu in balbezit. Baryła geeft een lange en hoge pass. Conti Gherardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - KS Wilcze Pola 0:1

21e minuut.
Pawelczyk speelt de bal door. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pratusis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratusis geeft de bal voor. Przewłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Slot passt de bal zonder na te denken. Micskó rent richting de bal. Micskó met een sublieme pass. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baryła rent richting de bal. Baryła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pawelczyk passt de bal met de wreef. Baryła is nu in balbezit. Baryła met een sublieme pass. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta draait met de bal, schiet en ... Únzaga de la Vega bokst de bal weg.

45e minuut.
Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas geeft een lange en hoge pass. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta onderschept slim de pass. Boruta schiet op doel. Únzaga de la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 55%, KS Wilcze Pola 45%.
KS Górnik Konin - KS Wilcze Pola 0:1

48e minuut.
Pratusis met de inworp. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Umtiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Boruta rent richting de bal. Boruta speelt de bal door. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła geeft een lange en hoge pass. Conti Gherardi krijgt zijn hoofd ertegen. Únzaga de la Vega bokst de bal weg.

55e minuut.
Zmartwiony passt de bal zonder na te denken. Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski passt de bal met de wreef. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Umtiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Barajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Górnik Konin - KS Wilcze Pola 1:1

63e minuut.
Micskó passt de bal met de wreef. Meinl rent richting de bal. Meinl geeft de bal voor. Boruta is nu in balbezit. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pratusis met de inworp. Ştefănescu is nu in balbezit. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta draait met de bal, schiet en ... Únzaga de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - KS Wilcze Pola 1:2

73e minuut.
Sznider speelt de bal door. Zdolski rent richting de bal. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony geeft een hoge lob. Valencia geeft de bal voor. Umtiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pawelczyk passt de bal met de wreef. Baryła rent richting de bal. Baryła passt de bal met de wreef. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Valencia is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Azim neemt de hoekschop. Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Kalem geeft een lange en hoge pass. Inworp. Micskó met een snelle inworp. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Únzaga de la Vega neemt vlug de vrije trap. Przewłocki kopt de bal weg. Zdolski probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Únzaga de la Vega bokst de bal weg. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - KS Wilcze Pola 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 53%, KS Wilcze Pola 47%.
KS Górnik Konin - KS Wilcze Pola 1:3