Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS OSTR FC CFC
IV Tactiek Bażant
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Kicek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Calzonas. Goede buitenspelval van de verdediging. Bilećanin neemt vlug de vrije trap. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă schiet op doel. Doban bokst de bal weg. Ribnikar is nu in balbezit. Ribnikar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - FC CFC 1:0

6e minuut.
Smiorcăilă geeft een hoge lob. Kicek heeft problemen om de bal te vangen. Thái Toàn met een sublieme pass. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKS OSTR - FC CFC 1:1

20e minuut.
Smiorcăilă met een snelle inworp. Sujko rent richting de bal. Sujko probeert naar een medespeler te passen. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere draait met de bal, schiet en ... Urrechea bokst de bal weg.

35e minuut.
Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. Ribnikar rent richting de bal. Ribnikar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS OSTR 70%, FC CFC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OKS OSTR - FC CFC 1:1

51e minuut.
Daar is Quadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvicino passt de bal in één keer door. Ribnikar is nu in balbezit. Ribnikar haalt uit met een fantastische trap. Doban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - FC CFC 2:1

56e minuut.
Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko passt de bal met de wreef. Calzonas met een sublieme pass. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Thái Toàn passt de bal zonder na te denken. Daar is Kicek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OKS OSTR - FC CFC 2:2

67e minuut.
Hyský geeft de bal voor. Urrechea probeert naar een medespeler te passen. Bonvicino kopt de bal weg. Ribnikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribnikar draait met de bal, schiet en ... Doban bokst de bal weg.

69e minuut.
Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis geeft een hoge lob. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Doban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - FC CFC 3:2

81e minuut.
Smiorcăilă onderschept slim de pass. Smiorcăilă speelt de bal door. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... Doban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ribnikar rent richting de bal. Ribnikar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - FC CFC 4:2

88e minuut.
Garpozis geeft een lange en hoge pass. Bonvicino is nu in balbezit. Bonvicino passt de bal met de wreef. Ribnikar is nu in balbezit. Ribnikar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Thái Toàn met een sublieme pass. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă geeft een hoge lob. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri draait met de bal, schiet en ... Urrechea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS OSTR 45%, FC CFC 55%.
OKS OSTR - FC CFC 4:2