Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Deux sVp Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 22747
Deux sVp Jedność Metalplast
ogon pytona Tactiek BOMR V1
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 32.8
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Rębacz rent richting de bal. Lisota onderschept slim de pass. Lisota geeft een lange en hoge pass. Daar is Willma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Willma onderschept slim de pass. Willma passt de bal in één keer door. Antolak met een sublieme pass. Daar is Pilch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilch geeft een hoge lob. Bosganas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Willma rent richting de bal. Willma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - Jedność Metalplast 1:0

14e minuut.
Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień rent richting de bal. Lipień passt de bal zonder na te denken. Willma is nu in balbezit. Willma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Willma rent richting de bal. Reveron begaat een overtreding. Willma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jasionowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Przybora kopt de bal weg. Willma rent richting de bal. Willma schiet op doel. Bosganas bokst de bal weg.

25e minuut.
Rębacz rent richting de bal. Kanarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kanarski passt de bal met de wreef. Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dybula passt de bal zonder na te denken. Antolak rent richting de bal. Antolak geeft een hoge lob. Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dybula speelt de bal door. Lipień heeft problemen om de bal te vangen. Lipień probeert naar een medespeler te passen. Willma is nu in balbezit. Willma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Reveron de bal. Dybula probeert naar een medespeler te passen. Lipień probeert naar een medespeler te passen. Antolak geeft de bal voor. Willma geeft een lange en hoge pass. Bosganas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deux sVp 27%, Jedność Metalplast 73%.
Deux sVp - Jedność Metalplast 1:0

47e minuut.
Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Reveron begaat een overtreding. Willma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jasionowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pilch heeft problemen om de bal te vangen. Willma rent richting de bal. Willma haalt uit met een fantastische trap. Bosganas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Willma geeft een lange en hoge pass. Vrabie rent richting de bal. Lipień schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lipień naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Lisota probeert naar een medespeler te passen. Przybora rent richting de bal. Pilch onderschept slim de pass. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Bosganas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - Jedność Metalplast 2:0

56e minuut.
Pilch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szloch komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bosganas speelt de bal door. Dybula kopt de bal weg. Reveron rent richting de bal. Willma verovert de bal door een tackle van achteren. Willma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Willma passt de bal in één keer door. Dybula rent richting de bal. Dybula met een sublieme pass. Willma rent richting de bal. Willma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - Jedność Metalplast 3:0

77e minuut.
Arsoy geeft een lange en hoge pass. Goździejewski kopt de bal weg. Daar is Reveron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willma rent richting de bal. Willma draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dybula met een snelle inworp. Willma rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Arsoy ... Strafschop! Arsoy krijgt een gele kaart. Willma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szloch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak met een sublieme pass. Dybula met een sublieme pass. Willma rent richting de bal. Willma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wattez met een sublieme pass. Pulikowski geeft een lange en hoge pass. Dybula speelt de bal door. Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma haalt uit met een fantastische trap. Bosganas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szloch rent richting de bal. Szloch draait met de bal, schiet en ... Bosganas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deux sVp 28%, Jedność Metalplast 72%.
Deux sVp - Jedność Metalplast 3:0