Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kraków P.K.S TranSport Gdynia 2009
A Tactiek Fofana
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 47.6
average Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Noelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noelsson geeft een lange en hoge pass. Vozihnoj controleert de bal met de borst. Tomšić rent richting de bal. Tomšić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velasco de bal. Tomšić rent richting de bal. Tomšić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Neagu trapt de bal weg. Retig kopt de bal weg. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Tomšić is nu in balbezit. Tomšić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Retig passt de bal in één keer door. Tomšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki rent richting de bal. Tomšić onderschept slim de pass. Tomšić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft de bal voor. Daar is Vozihnoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:1

34e minuut.
Noelsson rent richting de bal. Noelsson geeft een hoge lob. Niculae probeert de bal met de borst te controleren. Tomšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lasocki kan de bal niet met de borst controleren. Retig is nu in balbezit. Retig passt de bal met de wreef. Tomšić rent richting de bal. Tomšić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Noelsson is nu in balbezit. Noelsson geeft de bal voor. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Tomšić rent richting de bal. Tomšić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 56%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 44%.
Sporting Kraków - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:1

54e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski passt de bal met de wreef. Perštialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomšić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:2

61e minuut.
Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković begaat een overtreding. Shittu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Retig met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Perštialis de bal. Tomšić is nu in balbezit. Tomšić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:3

72e minuut.
Noelsson is nu in balbezit. Noelsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšić rent richting de bal. Tomšić draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Retig geeft de bal voor. Daar is Perštialis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšić rent richting de bal. Tomšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:4

85e minuut.
Noelsson geeft een hoge lob. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšić is nu in balbezit. Tomšić haalt uit met een fantastische trap. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kraków - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kraków 55%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 45%.
Sporting Kraków - P.K.S TranSport Gdynia 2009 0:5