Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS>NADZIEJA CZARKÓW FK Fafiki
433 Tactiek Ordo_2
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 40.6
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Targoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milutinović rent richting de bal. Rybkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milutinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Matuszak neemt zijn aanloop. Fierens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matuszak rent richting de bal. Matuszak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 1:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaveda de bal onder controle te krijgen. Marcelino is nu in balbezit. Marcelino met een sublieme pass. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Smaczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 1:1

17e minuut.
Matuszak onderschept slim de pass. Matuszak probeert naar een medespeler te passen. Kelpekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelpekis geeft de bal voor. Milutinović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matuszak is nu in balbezit. Matuszak passt de bal in één keer door. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 2:1

29e minuut.
Arvelo kopt de bal weg. Matuszak rent richting de bal. Burcă begaat een overtreding. Matuszak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peräjärvi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Szymkiewicz is nu in balbezit. Demiguel onderschept slim de pass. Powiecko verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 2:2

32e minuut.
Matuszak rent richting de bal. Matuszak passt de bal in één keer door. Marcelino controleert de bal met de borst. Milutinović rent richting de bal. Milutinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobota geeft een hoge lob. Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Matuszak is nu in balbezit. Zábranský speelt de bal door. Klungelig pakt Kelpekis de bal. Kelpekis geeft een hoge lob. Milutinović springt en kopt de bal. Fierens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kelpekis rent richting de bal. Szadołowski rent richting de bal. Kelpekis verovert de bal door een tackle van achteren. Kelpekis geeft een lange en hoge pass. Milutinović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 54%, FK Fafiki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 2:2

49e minuut.
Peräjärvi is nu in balbezit. Powiecko onderschept slim de pass. Arvelo verovert de bal door een tackle van achteren. Peräjärvi geeft een lange en hoge pass. Milutinović maakt een snoekduik en kopt de bal. Fierens bokst de bal weg. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 3:2

50e minuut.
Matuszak speelt de bal door. Targoński is nu in balbezit. Sobota begaat een overtreding. Sobota krijgt een gele kaart. Targoński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peräjärvi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak schiet op doel. Fierens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Milutinović is nu in balbezit. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Fierens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 4:2

51e minuut.
Powiecko probeert naar een medespeler te passen. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milutinović krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Targoński met een sublieme pass. Zábranský rent richting de bal. Zábranský geeft de bal voor. Matuszak springt en kopt de bal. Fierens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 5:2

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hrezík komt het veld opgelopen. Barosanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcelino probeert naar een medespeler te passen. Powiecko rent richting de bal. Powiecko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 5:3

75e minuut.
Targoński rent richting de bal. Targoński probeert naar een medespeler te passen. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Peräjärvi met een sublieme pass. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński geeft de bal voor. Milutinović maakt een snoekduik en kopt de bal. Fierens probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu geeft een hoge lob. Targoński rent richting de bal. Targoński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hrezík passt de bal in één keer door. Zábranský met een sublieme pass. Targoński met een sublieme pass. Zábranský rent richting de bal. Zábranský geeft een hoge lob. Fierens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rybkowski onderschept slim de pass. Rybkowski geeft de bal voor. Hrezík kopt de bal weg. Barosanu heeft problemen om de bal te vangen. Barosanu geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 35%, FK Fafiki 65%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - FK Fafiki 5:3