Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Buba team Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20400
Buba team FC Zacier
rado Tactiek bulgiaria
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 51.1
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Marx met een sublieme pass. Beirne is nu in balbezit. Marbach rent richting de bal. Marbach geeft een hoge lob. Presser krijgt zijn hoofd ertegen. van Burik bokst de bal weg.

12e minuut.
Kairath bereikt de bal nog maar net als eerste. Beirne onderschept slim de pass. Beirne passt de bal met de wreef. Presser rent richting de bal. Presser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - FC Zacier 0:1

21e minuut.
Kairath rent richting de bal. Presser verovert de bal door een tackle van achteren. Beirne bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser is nu in balbezit. Presser schiet op doel. van Burik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Campbell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beirne maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siebers kan de bal niet met de borst controleren. van Burik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser verovert de bal door een tackle van achteren. Presser passt de bal zonder na te denken. Beirne rent richting de bal. Beirne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marbach speelt de bal door. Daar is Beirne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirne met een sublieme pass. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel geeft een lange en hoge pass. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill haalt uit met een fantastische trap. Raschle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buba team - FC Zacier 1:1

37e minuut.
Marbach rent richting de bal. Marbach geeft de bal voor. Hyllsjö probeert de bal aan de voet te houden. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Marbach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Treanor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buba team 69%, FC Zacier 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buba team - FC Zacier 1:1

58e minuut.
Bennion met een sublieme pass. Beirne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini verovert de bal door een tackle van achteren. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Marx passt de bal met de wreef. Treanor is nu in balbezit. Treanor geeft de bal voor. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Presser draait met de bal, schiet en ... van Burik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Treanor met een snelle inworp. Marx is nu in balbezit. Marx passt de bal zonder na te denken. Presser rent richting de bal. Presser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kariuki geeft een lange en hoge pass. Marx kopt de bal weg. Presser is nu in balbezit. Beirne rent richting de bal. Beirne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beirne is nu in balbezit. Siebers onderschept slim de pass. Siebers geeft de bal voor. Marx geeft de bal voor. Presser maakt een snoekduik en kopt de bal. van Burik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Treanor met een snelle inworp. Marx probeert naar een medespeler te passen. Beirne rent richting de bal. Beirne schiet op doel. van Burik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buba team - FC Zacier 1:2

80e minuut.
Raschle trapt de bal weg van het doel. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buba team 68%, FC Zacier 32%.
Buba team - FC Zacier 1:2