Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: FC Zacier Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18967
FC Zacier CRACOVIA KSC
bulgiaria Tactiek M4
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.4 gemiddelde waardering 56
solid Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Conner speelt de bal door. Marx met een sublieme pass. Presser is nu in balbezit. Presser haalt uit met een fantastische trap. Acker probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Treanor met de inworp. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft een lange en hoge pass. Presser krijgt zijn hoofd ertegen. Acker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassetta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campbell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marx zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Creataro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol speelt de bal door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Askin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 46%, CRACOVIA KSC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zacier - CRACOVIA KSC 0:0

53e minuut.
Presser passt de bal in één keer door. Lema rent richting de bal. Lema speelt de bal door. Treanor rent richting de bal. Treanor geeft een lange en hoge pass. Acker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Presser is nu in balbezit. Presser passt de bal zonder na te denken. Creataro rent richting de bal. Creataro haalt uit met een fantastische trap. Acker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - CRACOVIA KSC 1:0

68e minuut.
Presser onderschept slim de pass. Presser passt de bal zonder na te denken. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro draait met de bal, schiet en ... Acker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fassetta geeft een hoge lob. Lema met een sublieme pass. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zacier - CRACOVIA KSC 1:1

83e minuut.
Fassetta onderschept slim de pass. Fassetta passt de bal met de wreef. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Raschle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - CRACOVIA KSC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 49%, CRACOVIA KSC 51%.
FC Zacier - CRACOVIA KSC 1:2