Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.K.S TranSport Gdynia 2009 aspro-nero
Fofana Tactiek pierwsza
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Cardetti geeft de bal voor. Shittu kopt de bal weg. Tomšić rent richting de bal. Tomšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - aspro-nero 1:0

8e minuut.
Daar is Küçükbiçmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Noelsson geeft een lange en hoge pass. Tomšić is nu in balbezit. Tomšić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizon speelt de bal door. Retig met een sublieme pass. Tomšić is nu in balbezit. Tomšić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berrigan onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - aspro-nero 2:0

26e minuut.
Mosiński passt de bal zonder na te denken. Nikhil rent richting de bal. Nikhil geeft de bal voor. Küçükbiçmen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - aspro-nero 2:1

27e minuut.
Cardetti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Straszak de bal. Küçükbiçmen verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükbiçmen schiet op doel. Neagu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - aspro-nero 2:2

36e minuut.
Nikhil rent richting de bal. Nikhil speelt de bal door. Kuśnierewicz geeft een lange en hoge pass. Mosiński heeft problemen om de bal te vangen. Mosiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson probeert naar een medespeler te passen. Tomšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšić draait met de bal, schiet en ... Wieczorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - aspro-nero 3:2

42e minuut.
Berrigan onderschept slim de pass. Berrigan geeft een hoge lob. Retig probeert naar een medespeler te passen. Noelsson is nu in balbezit. Noelsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S TranSport Gdynia 2009 55%, aspro-nero 45%.
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - aspro-nero 3:2

46e minuut.
Aglietti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Straszak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Twardawa zal de hoekschop nemen. Küçükbiçmen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Nikhil speelt de bal door. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptoo onderschept slim de pass. Kiptoo met een sublieme pass. Tomšić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt van Breukelen de bal. Noelsson probeert naar een medespeler te passen. Shittu rent richting de bal. Shittu schiet op doel. Sizon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Berrigan is nu in balbezit. Tomšić rent richting de bal. Tomšić passt de bal in één keer door. Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shittu schiet op doel. Wieczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Berrigan kopt de bal weg. Jaraczewski probeert naar een medespeler te passen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa geeft een hoge lob. Aglietti springt en kopt de bal. Neagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Aymerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary rent richting de bal. Aglietti onderschept slim de pass. Aglietti schiet op doel. Neagu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kuśnierewicz met een snelle inworp. Cardetti rent richting de bal. Cardetti speelt de bal door. Tomšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšić haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Jaraczewski rent richting de bal. Halilhodžić verovert de bal door een tackle van achteren. Halilhodžić speelt de bal door. Tomšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S TranSport Gdynia 2009 62%, aspro-nero 38%.
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - aspro-nero 3:2