Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Aleja Piasta
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11000
Jedność Metalplast KS>NADZIEJA CZARKÓW
BOMR V1 Tactiek 433
33% Balbezit 67%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 52.4
adequate Schieten very good
poor Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Barosanu passt de bal zonder na te denken. Matuszak probeert naar een medespeler te passen. Kelpekis heeft problemen om de bal te vangen. Kelpekis geeft de bal voor. Barosanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bosganas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Matuszak draait met de bal, schiet en ... Bosganas speelt de bal door. Targoński kopt de bal weg. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Huybers passt de bal in één keer door. Targoński is nu in balbezit. Targoński met een sublieme pass. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu haalt uit met een fantastische trap. Bosganas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozianowski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Demiguel probeert naar een medespeler te passen. Kozianowski is nu in balbezit. Kozianowski geeft de bal voor. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu geeft de bal voor. Matuszak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Kozianowski met een snelle inworp. Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Barosanu is nu in balbezit. Barosanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - KS>NADZIEJA CZARKÓW 0:1

28e minuut.
Targoński rent richting de bal. Targoński passt de bal met de wreef. Barosanu rent richting de bal. Barosanu draait met de bal, schiet en ... Bosganas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - KS>NADZIEJA CZARKÓW 0:2

37e minuut.
Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arsoy. Matuszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peräjärvi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matuszak springt en kopt de bal. Barosanu krijgt zijn hoofd ertegen. Bosganas bokst de bal weg.

37e minuut.
Bosganas probeert naar een medespeler te passen. Peräjärvi kopt de bal weg. Reveron heeft problemen om de bal te vangen. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak haalt uit met een fantastische trap. Bosganas bokst de bal weg.

43e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea passt de bal met de wreef. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak schiet op doel. Bosganas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 82%, KS>NADZIEJA CZARKÓW 18%.
Jedność Metalplast - KS>NADZIEJA CZARKÓW 0:2

47e minuut.
Bosganas probeert naar een medespeler te passen. Nopcea kopt de bal weg. Daar is Widacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barosanu rent richting de bal. Barosanu haalt uit met een fantastische trap. Bosganas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Targoński geeft een hoge lob. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea geeft een lange en hoge pass. Matuszak rent richting de bal. Matuszak haalt uit met een fantastische trap. Bosganas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Peräjärvi speelt de bal door. Kelpekis heeft problemen om de bal te vangen. Kelpekis geeft een hoge lob. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Targoński passt de bal zonder na te denken. Barosanu rent richting de bal. Przybora is nu in balbezit. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński haalt uit met een fantastische trap. Bosganas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Nopcea de bal. Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi geeft een hoge lob. Matuszak maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Reveron geeft een lange en hoge pass. Coupet kopt de bal weg. Nopcea met een sublieme pass. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Reveron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hacılı komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Milutinović komt het veld opgelopen. Hrezík komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Milutinović speelt de bal door. Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjärvi met een sublieme pass. Milutinović rent richting de bal. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Bosganas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 67%, KS>NADZIEJA CZARKÓW 33%.
Jedność Metalplast - KS>NADZIEJA CZARKÓW 0:2