Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: El Monumental
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 42000
KS Unia Trzebiesławice Sos Andaluzyjski
Normalna Tactiek Sos
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Waz geeft een lange en hoge pass. Mięcho kopt de bal weg. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Konieczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Sos Andaluzyjski 0:1

4e minuut.
Roark speelt de bal door. Harnaś met een sublieme pass. Klungelig pakt Caramarin de bal. Mięcho is nu in balbezit. Mięcho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sypniewski passt de bal in één keer door. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo verovert de bal door een tackle van achteren. Pelayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sypniewski met een snelle inworp. Roark heeft problemen om de bal te vangen. Roark passt de bal met de wreef. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Caramarin is nu in balbezit. Harnaś is nu in balbezit. Strauch onderschept slim de pass. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin draait met de bal, schiet en ... Konieczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Strauch geeft een lange en hoge pass. Daar is Giergiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelayo rent richting de bal. Pelayo haalt uit met een fantastische trap. Almeida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Unia Trzebiesławice - Sos Andaluzyjski 1:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Giergiel de bal onder controle te krijgen. Zienkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zienkowicz speelt de bal door. Fułat rent richting de bal. Fułat geeft de bal voor. Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz met een sublieme pass. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Harnaś passt de bal in één keer door. Sypniewski speelt de bal door. Fułat rent richting de bal. Fułat geeft de bal voor. Arce springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 43%, Sos Andaluzyjski 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Unia Trzebiesławice - Sos Andaluzyjski 1:1

55e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Marynarz geeft een lange en hoge pass. Rosada rent richting de bal. Mięcho onderschept slim de pass. Konieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia Trzebiesławice - Sos Andaluzyjski 1:2

80e minuut.
Roark is nu in balbezit. Marynarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz passt de bal in één keer door. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia Trzebiesławice 35%, Sos Andaluzyjski 65%.
KS Unia Trzebiesławice - Sos Andaluzyjski 1:2