Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: Hate&Drug †
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16660
Hell Town Enuoki Keczuoki
unni Tactiek enuok
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten very good
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Bahamón passt de bal zonder na te denken. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters probeert naar een medespeler te passen. Siebers is nu in balbezit. Siebers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters speelt de bal door. Wale rent richting de bal. Wale schiet op doel. Lafouge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 1:0

15e minuut.
Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Koester tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koester krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tassiello met een sublieme pass. Talıbov rent richting de bal. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Zielony geeft een lange en hoge pass. Małyszek probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 1:1

23e minuut.
Shylin rent richting de bal. Shylin passt de bal zonder na te denken. Wolters is nu in balbezit. Wolters geeft een hoge lob. Siebers krijgt zijn hoofd ertegen. Lafouge bokst de bal weg. Khayri rent richting de bal. Guevara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khayri raakt geblesseerd tijdens het duel. Siebers zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lafouge bokst de bal weg. Khayri rent richting de bal. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 2:1

26e minuut.
Talıbov speelt de bal door. Tassiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassiello passt de bal zonder na te denken. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Talıbov geeft een hoge lob. Małyszek is nu in balbezit. Soland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małyszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Małyszek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bahamón kopt de bal weg. Tassiello rent richting de bal. Tassiello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wale de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Lafouge bokst de bal weg.

38e minuut.
Guevara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shylin met een snelle inworp. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 49%, Enuoki Keczuoki 51%.
Hell Town - Enuoki Keczuoki 2:1

46e minuut.
Holmegaard komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Wolters met de inworp. Shylin is nu in balbezit. Shylin geeft een hoge lob. Siebers springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Wolters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters met een sublieme pass. Shylin met een sublieme pass. Siebers is nu in balbezit. Siebers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zielony geeft een lange en hoge pass. Soland controleert de bal met de borst. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek draait met de bal, schiet en ... Holmegaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 2:2

85e minuut.
Bahamón met een sublieme pass. Shylin speelt de bal door. Siebers is nu in balbezit. Siebers draait met de bal, schiet en ... Lafouge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Enuoki Keczuoki 3:2

87e minuut.
Zielony geeft een lange en hoge pass. Daar is Małyszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidalgo is nu in balbezit. Małyszek onderschept slim de pass. Małyszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Talıbov passt de bal in één keer door. Daar is Ioniţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioniţă passt de bal zonder na te denken. Talıbov rent richting de bal. Talıbov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 53%, Enuoki Keczuoki 47%.
Hell Town - Enuoki Keczuoki 3:2