Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZAGŁĘBIANKA Policjant
als Tactiek C19C20
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
57.4 gemiddelde waardering 49.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


15e minuut.
Baca geeft een lange en hoge pass. Professor bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Panaite zijn tegenspeler op de grond. Panaite krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Viduka probeert naar een medespeler te passen. Professor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wujec de bal. Wujec draait met de bal, schiet en ... Colorado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 0:1

25e minuut.
Daar is Palovirta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palovirta passt de bal in één keer door. Segalen rent richting de bal. Segalen geeft een lange en hoge pass. Everse krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 1:1

27e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoferri verovert de bal door een tackle van achteren. Capoferri geeft een lange en hoge pass. Everse rent richting de bal. Everse haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalen is nu in balbezit. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 2:1

32e minuut.
Smolarek rent richting de bal. Smolarek passt de bal met de wreef. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ... Gramczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Everse is nu in balbezit. Szczuka rent richting de bal. Everse onderschept slim de pass. Everse heeft problemen om de bal te vangen. Everse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Segalen rent richting de bal. Segalen passt de bal met de wreef. Córdoba rent richting de bal. Córdoba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 3:1

40e minuut.
Professor speelt de bal door. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă rent richting de bal. Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 3:2

44e minuut.
Baca geeft de bal voor. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec begaat een overtreding. Wujec krijgt een gele kaart. Panaite roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Panaite kan niet meer verder spelen. Gritador komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 50%, Policjant 50%.
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 3:2

47e minuut.
Segalen met een sublieme pass. Breda speelt de bal door. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Gramczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 4:2

48e minuut.
Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Everse. Wujec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baca met een snel genomen vrije trap. Wujec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Berthelemy geeft een hoge lob. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Colorado bokst de bal weg.

62e minuut.
Palovirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Palovirta probeert naar een medespeler te passen. Córdoba rent richting de bal. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 5:2

64e minuut.
Breda geeft een hoge lob. Animucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Córdoba onderschept slim de pass. Segalen rent richting de bal. Segalen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Smolarek met een sublieme pass. Capoferri is nu in balbezit. Capoferri geeft de bal voor. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Professor verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Professor de bal. Professor speelt de bal door. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rosabal onderschept slim de pass. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 48%, Policjant 52%.
KS ZAGŁĘBIANKA - Policjant 6:2