Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policjant KS LAJKONIK 2610
C19C20 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen solid


8e minuut.
Professor is nu in balbezit. Professor met een sublieme pass. Daar is Wujec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujec haalt uit met een fantastische trap. Kasperkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - KS LAJKONIK 2610 1:0

12e minuut.
Animucki geeft de bal voor. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec met een sublieme pass. Krajewski is nu in balbezit. Krajewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Szczuka met een snelle inworp. Viduka met een sublieme pass. Daar is Wujec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Găină geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dyluś stond buitenspel. Baca neemt vlug de vrije trap. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - KS LAJKONIK 2610 2:0

24e minuut.
Wojtczak probeert naar een medespeler te passen. Professor rent richting de bal. Professor passt de bal zonder na te denken. Wujec rent richting de bal. Wujec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Professor kopt de bal weg. Klungelig pakt Viduka de bal. Met opzet legt Havrda zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Havrda naar de kleedkamers voor een vroege douche. Viduka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Viduka kan niet meer verder spelen. Ambroziak komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Baca probeert naar een medespeler te passen. Professor rent richting de bal. Professor speelt de bal door. Wujec is nu in balbezit. Wujec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policjant 31%, KS LAJKONIK 2610 69%.
Policjant - KS LAJKONIK 2610 2:0

55e minuut.
Ambroziak geeft een lange en hoge pass. Wujec heeft problemen om de bal te vangen. Mirco is nu in balbezit. Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - KS LAJKONIK 2610 3:0

70e minuut.
Mirco kopt de bal weg. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel. Gramczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een hoge lob. Szczuka heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Gramczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Professor bereikt de bal nog maar net als eerste. Professor passt de bal in één keer door. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski draait met de bal, schiet en ... Kasperkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policjant 43%, KS LAJKONIK 2610 57%.
Policjant - KS LAJKONIK 2610 3:0