Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAKTIWATION KKS LECH- POZNAŃ
3232 Tactiek jebać pis 2
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
52.6 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Bastawy geeft de bal voor. G`apronov rent richting de bal. Cadena begaat een overtreding. Cadena krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Nieto rent richting de bal. Nieto geeft een hoge lob. Ohly kopt de bal weg. Bastawy is nu in balbezit. Bastawy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bastawy verovert de bal door een tackle van achteren. Bastawy passt de bal in één keer door. Paunović met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bastawy speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap. Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - KKS LECH- POZNAŃ 1:0

23e minuut.
Güvenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski onderschept slim de pass. Bolanowski geeft een lange en hoge pass. Guillas springt en kopt de bal. Pichot probeert de bal aan de voet te houden. Gwalbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gazsó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazsó geeft de bal voor. Klungelig pakt Pichot de bal. Guillas is nu in balbezit. Guillas haalt uit met een fantastische trap. Gwalbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Weiler rent richting de bal. Weiler passt de bal met de wreef. Guillas rent richting de bal. Guillas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAKTIWATION - KKS LECH- POZNAŃ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 56%, KKS LECH- POZNAŃ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAKTIWATION - KKS LECH- POZNAŃ 1:1

57e minuut.
G`apronov geeft de bal voor. Fabuľa is nu in balbezit. Fabuľa passt de bal met de wreef. Żuławnik rent richting de bal. Żuławnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gwalbert probeert naar een medespeler te passen. G`apronov kopt de bal weg. Pichot heeft problemen om de bal te vangen. Żuławnik verovert de bal door een tackle van achteren. Guillas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pichot passt de bal met de wreef. Gazsó bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto onderschept slim de pass. Nieto geeft een lange en hoge pass. Castro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Weiler met de inworp. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Guillas heeft problemen om de bal te vangen. Guillas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nieto passt de bal in één keer door. Paunović rent richting de bal. Paunović passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft de bal voor. Klungelig pakt Güvenir de bal. Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ohly geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bastawy met een snelle inworp. Paunović is nu in balbezit. Paunović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 57%, KKS LECH- POZNAŃ 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAKTIWATION - KKS LECH- POZNAŃ 1:1