Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: White Pearl
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17348
White Nida Rangers LKS OGNIWO
Nida Black Tactiek new
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
40 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 38.6
outstanding Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Scándolo passt de bal in één keer door. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha passt de bal met de wreef. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 1:0

6e minuut.
Łęgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Łęgosz geeft de bal voor. Mokrzycki kopt de bal weg. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha passt de bal in één keer door. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Scándolo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sulák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulák passt de bal zonder na te denken. Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vyzantinos probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha passt de bal met de wreef. Mokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha geeft een hoge lob. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki schiet op doel. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 2:0

20e minuut.
Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Toader heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Arnaud geeft de bal voor. Inworp. Sulák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 3:0

23e minuut.
Sulák met een snelle inworp. Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scándolo met een sublieme pass. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 4:0

25e minuut.
Pereszlucha kopt de bal weg. Mokrzycki rent richting de bal. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Łęgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podbrożny. Pereszlucha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vyzantinos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ungvári stond buitenspel. Łęgosz neemt vlug de vrije trap. Vyzantinos kopt de bal weg. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 5:0

40e minuut.
Arnaud geeft de bal voor. Inworp. Sulák met de inworp. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Brzozowski bokst de bal weg. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki schiet op doel. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Grumellon verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki onderschept slim de pass. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 32%, LKS OGNIWO 68%.
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 6:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulák met de inworp. Gorelli is nu in balbezit. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha schiet op doel. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 7:0

50e minuut.
Łęgosz geeft een lange en hoge pass. Vyzantinos kopt de bal weg. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Grumellon probeert de bal aan de voet te houden. Brzozowski bokst de bal weg.

51e minuut.
Toader probeert de bal aan de voet te houden. Rabijewski is nu in balbezit. Scándolo maakt een afschuwelijke overtreding. Scándolo krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Toader geeft de bal voor. Klungelig pakt Buonadonna de bal. Gavala rent richting de bal. Briones onderschept slim de pass. Briones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Scándolo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vyzantinos de bal. Vyzantinos speelt de bal door. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki schiet op doel. Brzozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 8:0

60e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft een hoge lob. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones onderschept slim de pass. Briones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grumellon speelt de bal door. Inworp. Scándolo met een snelle inworp. Sulák rent richting de bal. Sulák geeft een lange en hoge pass. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte begaat een overtreding. Scándolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scándolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha passt de bal zonder na te denken. Vyzantinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyzantinos geeft een hoge lob. Mokrzycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Brzozowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Scándolo geeft een lange en hoge pass. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 9:0

73e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bourbotte de bal. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grumellon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vyzantinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski bokst de bal weg. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Buonadonna geeft de bal voor. Arnaud is nu in balbezit. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 10:0

86e minuut.
Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz geeft de bal voor. Sulák is nu in balbezit. Sulák geeft een hoge lob. Pereszlucha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Łęgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Łęgosz speelt de bal door. Arnaud rent richting de bal. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 33%, LKS OGNIWO 67%.
White Nida Rangers - LKS OGNIWO 11:0