Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice Ruch Hajduki
gol Tactiek 532
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 52.4
excellent Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Igoškinas rent richting de bal. Igoškinas passt de bal met de wreef. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 1:0

6e minuut.
Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metzger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Łopatka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Łopatka de bal. Łopatka speelt de bal door. Igoškinas rent richting de bal. Igoškinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 2:0

15e minuut.
Łątka passt de bal zonder na te denken. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx met een sublieme pass. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Misiurek passt de bal met de wreef. Bilicz controleert de bal met de borst. Ibănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibănescu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Baltă met een sublieme pass. Igoškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Misiurek is nu in balbezit. Misiurek passt de bal in één keer door. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Pekról probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 2:1

36e minuut.
Bożyk onderschept slim de pass. Bożyk geeft een lange en hoge pass. Igoškinas kopt de bal weg. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz speelt de bal door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 55%, Ruch Hajduki 45%.
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 2:1

48e minuut.
Bożyk geeft een hoge lob. Łątka heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka rent richting de bal. Łopatka draait met de bal, schiet en ... Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 3:1

49e minuut.
Baltă geeft de bal voor. Łopatka kopt de bal weg. Braña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas passt de bal met de wreef. Vidal probeert de bal met de borst te controleren. Vidal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 4:1

59e minuut.
Henderyckx speelt de bal door. Bilicz rent richting de bal. Bilicz geeft een hoge lob. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel. Pekról kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bożyk geeft een lange en hoge pass. Łopatka rent richting de bal. Łopatka passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Braña bereikt de bal nog maar net als eerste. Braña geeft een hoge lob. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 4:2

76e minuut.
Sołdecki rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Igoškinas met een snelle inworp. Ibănescu geeft een hoge lob. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 5:2

78e minuut.
Sisiak rent richting de bal. Sisiak geeft een lange en hoge pass. Igoškinas kopt de bal weg. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 56%, Ruch Hajduki 44%.
Górnik Zwonowice - Ruch Hajduki 5:2