Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030
  • Stadion: MECHICO Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40500
MECHICO Śliwa
Egipt Tactiek Własna 4-4-2v1
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Walkiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chorgoliani rent richting de bal. Met opzet legt Indiano zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Indiano naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy passt de bal met de wreef. Pasternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasternak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Śliwa 1:0

18e minuut.
Rodríguez Ramos kopt de bal weg. Tùng Lâm is nu in balbezit. Tùng Lâm met een sublieme pass. van der Zeeuw rent richting de bal. van der Zeeuw draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Maculewicz is nu in balbezit. Rodríguez Ramos onderschept slim de pass. Ayata probeert naar een medespeler te passen. van der Zeeuw rent richting de bal. van der Zeeuw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Podobiński geeft een lange en hoge pass. Kyuranov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konecki zal de hoekschop nemen. Pasternak is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ayata geeft een lange en hoge pass. Daar is Maculewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Zeeuw rent richting de bal. van der Zeeuw schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Podobiński onderschept slim de pass. Veli rent richting de bal. Podobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Podobiński geeft de bal voor. Pasternak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ślifirczyk passt de bal met de wreef. Pasternak is nu in balbezit. Strohsack probeert naar een medespeler te passen. Pasternak rent richting de bal. Pasternak haalt uit met een fantastische trap. Vittorini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 58%, Śliwa 42%.
MECHICO - Śliwa 1:0

46e minuut.
Gabbio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gabbio heeft problemen om de bal te vangen. Gabbio probeert naar een medespeler te passen. Ayata is nu in balbezit. Ayata schiet op doel. Jaszczowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mroziński kopt de bal weg. Ślifirczyk rent richting de bal. Ayata begaat een overtreding. Ayata krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarz onderschept slim de pass. Mielcarz geeft een lange en hoge pass. Mroziński rent richting de bal. Mroziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ayata kopt de bal weg. van der Zeeuw controleert de bal met de borst. Jaszczowski met een sublieme pass. Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayata schiet op doel. Łazarewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rodríguez Ramos passt de bal zonder na te denken. Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbio speelt de bal door. van der Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Zeeuw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tucki komt het veld opgelopen. Socha komt het veld opgelopen. Rodzik komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gabbio met een sublieme pass. Domuś probeert naar een medespeler te passen. Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayata geeft de bal voor. Socha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Ślifirczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy passt de bal in één keer door. Pasternak is nu in balbezit. Pasternak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Ayata passt de bal zonder na te denken. Gabbio rent richting de bal. Gabbio passt de bal in één keer door. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ayata rent richting de bal. Maculewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domuś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Socha krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 62%, Śliwa 38%.
MECHICO - Śliwa 1:0