Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wily Zabrze LKS Wola Mielecka
milo Tactiek 4-4-2 v.0.3
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten very good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Kalchev passt de bal met de wreef. Daar is MacGuire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalchev draait met de bal, schiet en ... Balana probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Avram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avram probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cortis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortis geeft de bal voor. Nogués krijgt zijn hoofd ertegen. Alfonso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bołdys met een sublieme pass. Chery is nu in balbezit. Chery passt de bal met de wreef. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Avram passt de bal zonder na te denken. Cortis heeft problemen om de bal te vangen. Cortis probeert naar een medespeler te passen. Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zoltai speelt de bal door. Quirino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zima. Zima krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 57%, LKS Wola Mielecka 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wily Zabrze - LKS Wola Mielecka 0:0

62e minuut.
Nogués is nu in balbezit. Brodnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso is nu in balbezit. Szczaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Szczaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - LKS Wola Mielecka 0:1

63e minuut.
Daar is Quirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zima onderschept slim de pass. Zima geeft een hoge lob. Cortis rent richting de bal. Cortis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Avram probeert naar een medespeler te passen. Cortis is nu in balbezit. Cortis probeert naar een medespeler te passen. Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kotora speelt de bal door. Zima speelt de bal door. Nogués is nu in balbezit. Nogués haalt uit met een fantastische trap. Alfonso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - LKS Wola Mielecka 0:2

87e minuut.
Quirino rent richting de bal. Quirino geeft de bal voor. Daar is Cortis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalchev rent richting de bal. Kalchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 63%, LKS Wola Mielecka 37%.
FC Wily Zabrze - LKS Wola Mielecka 0:2