Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paginator Armada FC Pijaki Zajączki
523 eklapa Tactiek Mistrzowska
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 48.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Rosiecki rent richting de bal. Rosiecki passt de bal met de wreef. Caillot probeert naar een medespeler te passen. Francese rent richting de bal. Francese draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Rosiecki speelt de bal door. Caillot rent richting de bal. Caillot met een sublieme pass. Francese is nu in balbezit. Francese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Koszek rent richting de bal. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń rent richting de bal. Jeleń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń passt de bal in één keer door. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek onderschept slim de pass. Koszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Jeleń kopt de bal weg. Koszut rent richting de bal. Maśnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maśnik krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zdolski kopt de bal weg. Jeleń rent richting de bal. Jeleń passt de bal met de wreef. Maśnik rent richting de bal. Maśnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cichoński rent richting de bal. Souza onderschept slim de pass. Souza geeft een hoge lob. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 40%, FC Pijaki Zajączki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paginator Armada - FC Pijaki Zajączki 0:0

52e minuut.
Souza probeert naar een medespeler te passen. Rivaldo is nu in balbezit. Rivaldo passt de bal zonder na te denken. Caillot rent richting de bal. Caillot geeft de bal voor. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Evans raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tømmervik komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Francese heeft problemen om de bal te vangen. Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot verovert de bal door een tackle van achteren. Francese is nu in balbezit. Francese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Díaz met een sublieme pass. Caillot is nu in balbezit. Caillot passt de bal met de wreef. Rivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Pijaki Zajączki 0:1

68e minuut.
Einfalt is nu in balbezit. Muraś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Einfalt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francese rent richting de bal. Francese schiet op doel. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Einfalt is nu in balbezit. Einfalt schiet op doel. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Pijaki Zajączki 0:2

71e minuut.
Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Koszut geeft de bal voor. Francese rent richting de bal. Francese schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Pijaki Zajączki 0:3

90e minuut.
Díaz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nieznośny rent richting de bal. Francese onderschept slim de pass. Francese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - FC Pijaki Zajączki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 50%, FC Pijaki Zajączki 50%.
Paginator Armada - FC Pijaki Zajączki 0:4