Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.031
  • Stadion: Głuchowiec
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22432
FC Escapology LKS Perun Bychlew
def Tactiek Hoggva! balanced
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Daar is Kaljulaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaljulaid met een sublieme pass. Szymczak rent richting de bal. Szymczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Perun Bychlew 1:0

5e minuut.
Bizet passt de bal met de wreef. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu begaat een overtreding. Deaconescu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Benčo rent richting de bal. Kaunėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Kaunėnas probeert naar een medespeler te passen. Abdul Basir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir schiet op doel. Melgar bokst de bal weg.

11e minuut.
Kaljulaid passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bisić de bal. Bisić geeft een hoge lob. Kaljulaid maakt een snoekduik en kopt de bal. Marsilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Perun Bychlew 2:0

18e minuut.
Benčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčo geeft de bal voor. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid onderschept slim de pass. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Kaljulaid rent richting de bal. Onanista onderschept slim de pass. Onanista geeft een lange en hoge pass. Abdul Basir rent richting de bal. Abdul Basir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ueda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore passt de bal met de wreef. Kaljulaid is nu in balbezit. Kaljulaid schiet op doel. Marsilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kaunėnas geeft een lange en hoge pass. Melgar speelt de bal door. Bisić kopt de bal weg. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Perun Bychlew 3:0

29e minuut.
Ueda is nu in balbezit. Ueda passt de bal in één keer door. Bizet bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Basir onderschept slim de pass. Abdul Basir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Deaconescu geeft de bal voor. Silva Filho rent richting de bal. Čupryninas verovert de bal door een tackle van achteren. Čupryninas schiet op doel. Melgar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Saarensivu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ueda met de inworp. Čupryninas heeft problemen om de bal te vangen. Čupryninas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Melgar trapt de bal weg. Klungelig pakt Triệu Thái de bal. Triệu Thái kopt de bal weg. Abdul Basir is nu in balbezit. Abdul Basir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Bisić is nu in balbezit. Kuslapuu begaat een overtreding. Bisić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pene komt het veld opgelopen. Bisić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaljulaid krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 49%, LKS Perun Bychlew 51%.
FC Escapology - LKS Perun Bychlew 3:0

47e minuut.
Bisić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaljulaid de bal. Nędzak maakt een afschuwelijke overtreding. Nędzak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kaljulaid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grigore neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Perun Bychlew 4:0

49e minuut.
Bizet met een sublieme pass. Kaljulaid rent richting de bal. Deaconescu begaat een overtreding. Deaconescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

50e minuut.
Miñambres Pascual kopt de bal weg. Szymczak probeert de bal met de borst te controleren. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak rent richting de bal. Szymczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Saarensivu onderschept slim de pass. Saarensivu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Szymczak de bal onder controle te krijgen. Kaljulaid rent richting de bal. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Chmiest komt het veld opgelopen. Patune komt het veld opgelopen. Lisztes komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lisztes met een sublieme pass. Ueda rent richting de bal. Ueda passt de bal zonder na te denken. Čupryninas rent richting de bal. Čupryninas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak rent richting de bal. Kaljulaid rent richting de bal. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap. Marsilio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - LKS Perun Bychlew 5:0

78e minuut.
Daar is Chmiest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmiest passt de bal in één keer door. Benčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene onderschept slim de pass. Pene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Čupryninas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarensivu is nu in balbezit. Saarensivu geeft een lange en hoge pass. Čupryninas rent richting de bal. Čupryninas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 41%, LKS Perun Bychlew 59%.
FC Escapology - LKS Perun Bychlew 5:0