Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paginator Armada 4 liga
lip 2022 lewa Tactiek korczu_wroc
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
45.5 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
average Verdedigen very good


9e minuut.
Cernega met een sublieme pass. Copain is nu in balbezit. Copain geeft een lange en hoge pass. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiziałek met een sublieme pass. Fabiański is nu in balbezit. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Toscano verovert de bal door een tackle van achteren. Pázmándi is nu in balbezit. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 0:1

19e minuut.
Gomes met een sublieme pass. Copain is nu in balbezit. Copain passt de bal met de wreef. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dobrzyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 0:2

22e minuut.
Cernega bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfke onderschept slim de pass. Scherfke geeft de bal voor. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński bokst de bal weg. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 0:3

26e minuut.
Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain speelt de bal door. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

32e minuut.
Toscano rent richting de bal. Rydel begaat een overtreding. Toscano raakt geblesseerd tijdens het duel. Cernega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Copain probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toscano de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Maśnik met een sublieme pass. Gomes speelt de bal door. Copain heeft problemen om de bal te vangen. Copain geeft de bal voor. Pázmándi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 0:4

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiziałek met de inworp. Zdolski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koszek de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Mikita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koszek neemt de hoekschop. Maśnik rent richting de bal. Maśnik haalt uit met een fantastische trap. Mikita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 1:4

39e minuut.
Scherfke kopt de bal weg. Jeleń controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sanmiguel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Copain rent richting de bal. Copain haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński bokst de bal weg.

44e minuut.
Cernega is nu in balbezit. Cernega passt de bal met de wreef. Copain is nu in balbezit. Copain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 62%, 4 liga 38%.
Paginator Armada - 4 liga 1:4

46e minuut.
Copain rent richting de bal. Copain geeft de bal voor. Zdolski kopt de bal weg. Toscano is nu in balbezit. Toscano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Cernega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernega geeft een lange en hoge pass. Kiziałek is nu in balbezit. Copain verovert de bal door een tackle van achteren. Copain haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jastrzębiec geeft een lange en hoge pass. Koszek is nu in balbezit. Gomes begaat een overtreding. Gomes krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rydel is nu in balbezit. Adan onderschept slim de pass. Adan geeft een hoge lob. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zdolski rent richting de bal. Jeleń is nu in balbezit. Sanmiguel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeleń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jeleń komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Fabiański met een snelle inworp. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 1:5

65e minuut.
Pázmándi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Samarone komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mikita met een sublieme pass. Copain kopt de bal weg. Toscano is nu in balbezit. Toscano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 1:6

67e minuut.
Loch komt het veld opgelopen. Guelfo komt het veld opgelopen. Kööts komt het veld opgelopen. Warnicki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kööts geeft een lange en hoge pass. Rydel probeert de bal aan de voet te houden. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 1:7

78e minuut.
Guelfo onderschept slim de pass. Guelfo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiziałek de bal. Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Zdolski geeft een lange en hoge pass. Loch is nu in balbezit. Maśnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Copain geeft een hoge lob. Daar is Cichoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi schiet op doel. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cernega onderschept slim de pass. Cernega geeft een hoge lob. Rydel heeft problemen om de bal te vangen. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Copain geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toscano springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - 4 liga 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 62%, 4 liga 38%.
Paginator Armada - 4 liga 1:8