Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inter Morele Wisłok Rzeszów
Normal Tactiek rpd1
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Tomczyk kopt de bal weg. Nadimi is nu in balbezit. Nadimi met een sublieme pass. Pérez Belloso is nu in balbezit. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Boschker is nu in balbezit. Boschker passt de bal in één keer door. Lexotan speelt de bal door. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boschker heeft problemen om de bal te vangen. Boschker geeft de bal voor. Pérez Belloso krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - Wisłok Rzeszów 0:1

13e minuut.
Boschker met een sublieme pass. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso passt de bal met de wreef. Nadimi is nu in balbezit. Nadimi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - Wisłok Rzeszów 0:2

20e minuut.
Floriano probeert naar een medespeler te passen. Lexotan met een sublieme pass. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Floriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt González de bal. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nadimi is nu in balbezit. González rent richting de bal. Nadimi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nadimi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nadimi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
González is nu in balbezit. González geeft een lange en hoge pass. Quesada kopt de bal weg. Boschker rent richting de bal. Boschker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... Žigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lexotan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - Wisłok Rzeszów 0:3

39e minuut.
Lexotan is nu in balbezit. Lexotan passt de bal zonder na te denken. Tomczyk probeert naar een medespeler te passen. Pérez Belloso is nu in balbezit. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... Žigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inter Morele 57%, Wisłok Rzeszów 43%.
FC Inter Morele - Wisłok Rzeszów 0:3

52e minuut.
Inworp. Puda met de inworp. Drwal is nu in balbezit. Pérez Belloso onderschept slim de pass. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... Žigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Floriano geeft een lange en hoge pass. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. González is nu in balbezit. Pérez Belloso onderschept slim de pass. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ... Žigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - Wisłok Rzeszów 0:4

66e minuut.
Lexotan rent richting de bal. Lexotan met een sublieme pass. Boschker rent richting de bal. Boschker passt de bal met de wreef. Pérez Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lexotan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Belloso maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Boschker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt González de bal. Pérez Belloso onderschept slim de pass. Pérez Belloso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - Wisłok Rzeszów 0:5

69e minuut.
Puda probeert naar een medespeler te passen. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero passt de bal zonder na te denken. Xəqani rent richting de bal. Xəqani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Mureşanu de bal. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lexotan rent richting de bal. Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Barrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lexotan speelt de bal door. Pérez Belloso rent richting de bal. Boschker is nu in balbezit. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter Morele - Wisłok Rzeszów 0:6

72e minuut.
Pérez Belloso is nu in balbezit. Boschker rent richting de bal. Boschker passt de bal met de wreef. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pérez Belloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lexotan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu geeft een hoge lob. Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
González onderschept slim de pass. González geeft de bal voor. Lexotan kopt de bal weg. Boschker is nu in balbezit. Boschker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Puda rent richting de bal. Boschker onderschept slim de pass. Boschker passt de bal zonder na te denken. Pérez Belloso rent richting de bal. Pérez Belloso schiet op doel. Žigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inter Morele 51%, Wisłok Rzeszów 49%.
FC Inter Morele - Wisłok Rzeszów 0:6